MuratTevfik
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Gold renk 2025 te kullanılmaya devam edilen nadir S7 edge lerden birisi
Bugün okula gittiğimde 8 den 9. Sınıfa geçenlerin cihazlarından birisi gözüme battı bir de ne göreyim bir tane daha S7 edge ve o kadar cihazın arasında gözümü alan tek cihazdı ve gold renk çok güzel eğer sahibini bulsaydım kısa bir video da çekecektim ama nasip olmadı
Sizin de böyle cihazlarınız varsa atabilirsiniz
- Tags:
- S7Edge
6 Comments
ilyas_1818
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-08-2025 05:51 PM in
Galaxy S
Okula telefon götürmek yasak mı bi ara yasak diye duydum?
yas7minsena
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-08-2025 06:04 PM in
Galaxy S
Ders zamanları ellerinde durması yasak okul bitiminde alıyoruz
ilyas_1818
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-08-2025 06:09 PM in
Galaxy S
He oky
MuratTevfik
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-08-2025 06:11 PM in
Galaxy S
Ya cihazları direk koydurtuyorlar mesela arama sırasında bulunan cihazları diğer cihazların üzerine fırlatıyorlar veya bıraktığımız kutu da bu şekilde eğer brnim telefonumun kılıfı ekranın yere değmesini engelleyen şekilde olmasaydı ben kafayı yerdim çünkü herkes kılıfsız ıphone kullanıyor ve kamera çıkıntıları ekrana geliyor ve kutular oradan bir üst kata gidene kadar ralli yapıyorlar bşr keresinde en alta koyduğum telefonu neredeyse en üstten almıştım o derece ve bugün mesela sınıfa getirirken kutuyu düşünüyorlardı hadi bu düşürme kısmı istemsiz hatasız kul olmaz ama mesela hava bakoncuklu poşete de izin yok
ÜçYıldızKullanı cısı
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-08-2025 06:16 PM in
Galaxy S
imkanı yok 8 9 olmasının ya 7 8 dir yada 9 10 dur o 😂
MuratTevfik
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-08-2025 06:29 PM in
Galaxy S
Yok yok 8 den 9. Sınıfa geçenlerin cihazı 🤣 ben j6+ ile çile çektim kurs hocam demişti ki anneme eline tuşlu vermeyin oturur yılan oyununu bile oynar demişti (j6+ ta telefon aramadı bilr zor yapıyordum kamera hak getire ve maks güç tasarrufu dışında cihaz kullanılmıyordu kilitleniyordu nadiren de olsa bıotloopa giriyordu) ama sanırım bu çocuğun ailesi bilgisiz ve 9.5 yıllık bir amiral gemisi ile neler yapılabileceğini hafife alıyorlar bizde bir arkadaşımın babası kendi s8+ ını verdi oyu oynayamayacağı cihaz olsun diye (çünkü düz mantık eski cihaz hiç bir şey yapamaz diye düşünüyor) ama 30 dk sonra çoktan cihazın oyunları parmağında oynattığını görünce gitti giriş orta seviye redmi aldı verdi eline