cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hadi Samsung ve güncellemeleri hakkında tespit yapalım.

(Topic created on: 4 weeks ago)
309 Views
DrTekno
Active Level 6
Options
Galaxy S

Samsung da Önceden yeni version yükleyince beğenmezsen eski versiyona dönebiliyordun böylece memnun kalırsa insanlar yeni versiyona geçiyor veya olumlu olumsuz yanını ölçüp tartıp istediği versiyonda kalıyordu ama küresel pazara baktılar bu şekilde insanlar daha az telefon yeniliyor bu hakları gizlice engellediler ve güvenlik ilkesi gereği güncelleme geri alınamaz dediler ki eskitme politikası sistematik olarak çalışsın arkadaşlar bir telefon aldıktan sonra memnunsaniz telefonu güncellemeyin uygulama mağazası Androidin o versiyonundan uygulama desteğini çekene dek güncellemezseniz telefonunuzu uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanırsiniz bunu m51 ve s23 ultra kullanan biri olarak söylüyorum. Bu arada bu söylediklerimi test etmek isterseniz eşime ve kendime m51 aldım eşim guncelledi ben güncellemedim onun telefon kasmaya şarjı az gitmeye başladı ve sattık ben hala ilk günkü gibi kullanıyorum 

Görselde kanıtı dostlar 1 gün 17 saat bekleme 13.30 saat ekran açık kullanım ve zerre kasma donma yok.
image

11 Comments
Bazukacı
Active Level 4
Galaxy S
Hele şükür benim gibi düşünen birisi çıktı. Telefonları sistematik olarak yavaşlatmak ve şarzını hızlı bitirmek için güncelleme yayınlıyorlar, bizim millet de burada güncelleme paylaşımı yarışına giriyor. S20, S23, S24 ve şimdi de S25 Ultra kullanıyorum, kullandığım telefonlar en tepe Ultra olmasına rağmen ben bu durumu sonuna kadar yaşadım ve gördüm. Yapılan her güncellemede telefon biraz daha ölüyor. Şimdi S25 Ultra kullanıyorum ve değiştirene kadar kesinlikle güncelleme yapmayacağım
DrTekno
Active Level 6
Galaxy S
Kesinlikle güncelleme yapmayın güncelleme uyarılarını kapatmak için de uygulama var bunu kurun üstte bildirim gelip durmaz.
0 Likes
Galaxy S
Uygulamanın adı nedir?
Galaxy S
Uygulama adı nedir ustad çok lazım banada
Galaxy S
Vereyim ben sana cano
Galaxy S
Tamam teşekkür ederim 🌷🤗
0 Likes
Galaxy S
Evet eski yazılıma dönme kaldırılması kötü oldu
Güncelleme konusunda sonuna kadar katılıyorum Ana güncelleme dışında her ay zırt pırt güncelleme anlamsız ve gereksiz
DrTekno
Active Level 6
Galaxy S
Vardı hocam önceden stok rom a geri dönülebiliyordu internetten araştırabilirsiniz.
0 Likes
Galaxy S
Ben uygulama güncellemesi anladım ilk önce, sonradan düzelttim 😊