Original topic:

Hadi Herkes cihazlarımız için yararlı şeyler önersin

(Topic created on: 11-02-2025 12:10 AM)
446 Views
liang222
Active Level 4
Options
Galaxy S

Samsung telefonlarınızda kesinlikle olmasını Şiddetle tavsiye ettiğiniz şeyler neler? veyahut kesinlikle şu ayarlar yapılsın dediğiniz ayarlar nelerdir? Buyurun Paylaşın herkes bilgilensin.

(AYNI UYGULAMA ADINI TEKRAR YAZMAK AYNI ŞEYİ ÖNERMEK YASAK) Spam olmaması adına.

image

Benim önerim: sadece işiniz düştüğü zaman açılmasını istediğiniz uygulamaları ve bu uygulamalardan gelecek bildirimler Eğer sizin için önemsizse telefonunuzla mutlaka kalması gerekiyorsa Fakat sadece Gerektiği zaman kullandığınız uygulamalar varsa bunları derin uyku moduna geçirmeniz her zaman pil sağlığı açısından ve ekran süresi açısından en iyisidir.
30 Comments
darwinnz
Active Level 6
Galaxy S
Ram plus bomboş bişey kullanmayın hayırlı geceler 😊
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Haklı yorum karşısında saygı ile eğilirim helal😂👏
darwinnz
Active Level 6
Galaxy S
Estağfurullah büyüğümsünüzdür ellerinizden öperim
0 Likes
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Büyüğünü bilen büyüğünden bütüktür adamsın😊🙏
darwinnz
Active Level 6
Galaxy S
😊hayırlı geceler
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Sanada kardeşim🙏
liang222
Active Level 4
Galaxy S
Ben açıkçası s25 Ultra cihazımda kullanıyorum hocam ya ne yalan söyleyeyim Aslında ihtiyaç olmuyor s25 Ultra gibi veya ultra serisi gibi güçlü cihazlar için fakat genete açık tutuyorum olur da bir gün telefonum üçe binerse özellik aktif bir şekilde çalışsın diye zaten telefon yüke binmediği sürece özellik çalışmıyor Otomatik çalışan entegrasyon bir sistem olduğu için durduk yere açmak da çok sorun olmaz herhalde
0 Likes
darwinnz
Active Level 6
Galaxy S
Telefonunuz çok güçlü zaten bence kapatın Ram kullanımı azalsın pil ömrünüz uzasın ufakta olsa bi daha akıcı hissedersiniz
0 Likes
liang222
Active Level 4
Galaxy S
Hocam durduk yere RAM kullanmıyor zaten sistem yüke bindiği zaman RAM miktarını yetersiz kaldığı zaman devreye giriyor Yani siz biraz yanlış anlamışsınız o teknolojiyi