Original topic:

HAYALET CAM KORUYUCU

(Topic created on: 05-22-2025 03:34 PM)
164 Views
FerhatS24Ultra
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba, 

Ekran üzerinden parmak izi sensörü kullanımı olan cihazlar da hayalet ekran koruyucu cam film kullanamıyor muyuz? 
S24FE var. Normal cam takalım parmak izi sensörü çalışmaz dedi telefoncu normal taktık. 
0 Likes
12 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Optik ve ultrasonik parmak izi sensörleri var. Optik hayalet camda çalışmıyor sadece diye biliyorum ama ultrasonik her camda illaki sıkıntı çıkartıyor. Özel camlar ya da makine kesim mat olmayan folyolar kullanılabilir ancak.
0 Likes
Galaxy S
Teşekkür ederim cevap için ama biraz karıştım. Optik de mi çalışmıyor ultrasonik de mi 😂
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Parmak izini okuturken ekranda ışık açılıyorsa optik sensöre sahiptir. Optikse ne mutlu size,bir sorun yaratmaz hayalet cam haricinde.
0 Likes
Galaxy S
Evet ışık açılıyor okuturken.
Fakat hayalet cam kullanamadıktan sonra optik olsa ne işe yarar 😂
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aslında makine kesim hayalet tercih ederseniz belki okuyabilir,s20 kullanırken bir sorun yasamadım ben ama en azından ultrasonik değil öyle düşünün. Bir cam için 500 lira kadar fiyat veriliyor sırf okusun parmak izini diye.
0 Likes
Galaxy S
Nerelerde bulabilirim peki makina kesim bilginiz var mı.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Telefonculara sorman gerek tek tek ama yaygınlaştı,kolay bulursun. Makine kesim ekran koruyucu uyguluyor musunuz diye sorun. Fiyatı 200 300 arası değişiyor bilginiz olsun.
Galaxy S
Teşekkür ederim çok sağolasın
TheTailor
Expert Level 2
Galaxy S
Reis ben hayalet aldım çalışmadı parmak izi sonra normal cam aldim sorun yok parmak izi icin hayalet onermem
0 Likes