Menemenn
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba,
Samsung Galaxy S21 Plus cihazımda uzun süredir yaşadığım ve çözüm bulamadığım bir sorunla ilgili destek talep ediyorum.
Sorunun Tanımı:
Bildirim panelinde yer alan "hızlı kısayollar" (Wi-Fi, Bluetooth, uçak modu gibi kısayollar) zaman zaman tamamen işlevsiz hale geliyor. Bu durumda butonlara dokunduğumda hiçbir tepki vermiyor. Panel açılıyor ancak kısayollara basamıyorum.
Ayrıca, bu sorunla birlikte bildirimler de güncellenmiyor. Örneğin YouTube Music üzerinden bir şarkı dinlerken panelde görünen medya bildirimi donuyor: şarkı değiştirilse bile panelde eski şarkı adı kalıyor ve bildirim üzerinden müziği kontrol etme imkanı ortadan kalkıyor. Uygulamayı kapatsam dahi medya bildirimi bazen panelde takılı kalıyor ve kaybolmuyor.
Bu durum sadece medya bildirimleriyle sınırlı değil; bazı diğer uygulama bildirimlerinde de benzer gecikme veya takılmalar yaşanabiliyor.
Daha önce denediğim çözümler:
Boot menüsünden cache partition temizliği yaptım.
Uygulama ayarlarından One UI arayüzünün önbelleğini temizledim.
Güç tasarruf modunu açıp kapatmak, önceden geçici çözüm sağlarken artık bu da işe yaramıyor.
Sorun oluştuğunda ancak telefonu yeniden başlatarak geçici bir çözüm elde edebiliyorum, fakat bu da kalıcı olmuyor.
Telefonu güvenli modda uzun süre kullanmam mümkün olmadığı için bu seçeneği kapsamlı test edemedim.
Ek Bilgiler:
Cihazımda herhangi bir fiziksel darbe, sıvı teması ya da yetkisiz yazılım bulunmamaktadır. One ui 7 ve android 15 versiyon güncellemesi sonrası bu sıkıntılar başladı.
6 Comments
serhatz04
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-02-2025 10:18 AM in
Galaxy S
Evet bende de takılmalar oluyor ama ben kısayolları kullanabiliyorum.
serhatz04
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-02-2025 10:19 AM in
Galaxy S
One UI 7 sıkıntılı bir sürüm.
SEMİH_MTL
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-02-2025 10:41 AM in
Galaxy S
Ben s21 cihazımı one ui 7 ye güncelledikten sonra oda öğle yaptı format attım düzelmedi güvenlik güncellemesinden sonra düzelir gibi oldu format attım düzeldi
Menemenn
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-02-2025 10:52 AM in
Galaxy S
Telefonumun içindeki bilgilerin gitmesini istemediğimden son çare olarak bunu yapmak istiyorum.
SEMİH_MTL
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-02-2025 11:17 AM in
Galaxy S
Kanka Ben Bütün bilgilerimi harddiske atıyorum 5tb yeri olduğundan rahatca formatlıyorum ihtiyacim oluncada resmitelefona indiriyorum bu kadar
mertys
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
08-02-2025 11:19 AM in
Galaxy S
+1