cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Guncelleme

(Topic created on: 07-30-2024 05:33 PM)
731 Views
Samsun-gtr
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar guncelleme tam günü gunune ve 15 20 gün sonra gelince ne oluyor şöyle güzel bı açıklama yapacak olan varmi...o kadar para veriyoruz kısmını yazmayın ne olur **bleep** artık o kadar para verme meselesi..başka şeyler yazın ..erken gelince ilk kuran 30 kişiye devlet cumhuriyet altinimi veriyor..bu mevzuya hala aklım ermiyor ya.yok güncelleme geç kalacak yok niye gelmedi yok böyle iş mi olur yok koca samsung rezillik..guncelleme 20 gün geç kalsa telefon çöp mu oluyor kullanilmaz halemi geliyor....hele bak şimdi sen yorumlara 😂

48 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet Ağustos yamasıyla dev bir açığın kapatılacağını, Samsung'un bu güncellemeleri erteleyerek kullanıcıları riske atıp REZİLLİK yaptığını göz önünde bulundurmak gerekli
JustListen
Active Level 6
Galaxy S
Teknolojinin bu kadar pahalıya satıldığı bir ülkede böyle risklerle başbaşa bırakılmak bir kenara, insanlar standart arayüzlerden ve görsel rutinlikten sıkılıyor. Bunun yanı sıra teknoloji hayatımızın vazgeçilmezi olmuşken Türk tüketiciler ve teknoloji hayranları olarak bir karşılık bekliyoruz. Ülkemiz diğer ülkelerle aynı anda aynı özelliklere ulaşabilmeli. Böyle düşündüğüm zaman Samsung Türkiye'yi tam bir rezalet olarak düşünmekten başka bir seçenek maalesef pek yok.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kesinlikle hocam. Ben teknik olarak yorumlamak zorundayım:

Türkiye siber vatanda yeterince iyi bir orduya sahip değil. Nüfus dengimiz ülkelerle kıyaslanınca en çok siber saldırıya maruz kalan ülke biziz. Hem performans yeterli olmuyor hemde Siber güvenlikten mahrum kalıyoruz
JustListen
Active Level 6
Galaxy S
Telefon güncelleme almayınca çöp olmasa da bahsettiğin siber saldırı sonucu sağlam önlemlerimiz veya güncellememiz olmayınca basit bir banka uygulaması veya sosyal medya erişimimiz engelleniyor. Direkt sağda solda ağlayıp banka hesaplarımızda ki paraları çekiyoruz. Sosyal medya hesaplarımızın şifrelerini güncellemek zorunda kalıyoruz.
Artyom34
Active Level 7
Galaxy S
Hocam ben sizin kadar teknolojiden anlayan birisi değilim, içinizdeki cahil olarak yorumlamak isterim :) Şahsen ben güncellemelerin çok bir yararını görmedim. S23 kullanıyorum. Tek işime yarayan güncelleme, fotoğraflardaki gereksiz şeyleri silmek, fotoğraf kalitesini artırmak ve Samsung internet tarayıcısındaki özetle kısmının gelmiş olması. Güvenlik kısmına bakarsak da pek bir şey değişmedi. Geliyor ama işe yarar bir güvenlik güncellemesi görmedim. Hesaplarımı kurtarmak için çift doğrulama aktifleştiriyorum. Doğrudan bir siber saldırı da bana olmadı. Arkadaşım M30S kullanıyor, onun da güvenlikle alakalı bir sorunu olmadı. Normal Google Play'den yüklenen uygulamaları kullanıyor, siber saldırı gibi bir durumla da karşılaşmadı. Ben tam olarak gecikince öyle büyük sorunlar olduğunu yaşamadım ama dediklerinize katılıyorum. Sonuçta bana kıyasla daha tutarlı yorumlarınız var.
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Kardeşim çok çok çokk haklısın ve malesef ki yaptığın tanıma büyük ölçüde apple uyuyor. Güncelleme alacak dünya üzerinde ki tüm cihazlarına aynı saniyede güncellemeyi veriyor. Şu an için malesef bunu yapan ve yapabilecek gibi duran başka bi marka yok..
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Apple'ın yazılımı da donanımı da tek bir yerden çıkıyor hocam. Android gibi toplama bilgisayar misali işler olmadığından en hızlı güncellemeyi Apple'ın vermesi normal maalesef
CGRZBN
Expert Level 2
Galaxy S
Evet en hızlı vermesinin sebebini söylemişsin sen. Ve haklısın. Ama işte malesef durum bu. Az önce ki arkadaş bu beklenti içindeyse android tercih etmemeli. Çünkü bunu android tarafı sağlayamaz
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hocam Google bir API yayınlasa güvenlik güncellemeleri için en azından beklemek zorunda kalmadan her cihaz aynı anda alsa belki bir çözüm olabilir