cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Gorilla Glass Victus Plus kullanan telefonlar

(Topic created on: 11-01-2024 06:20 PM)
371 Views
ÖMER_S24ULTRA
Expert Level 4
Options
Galaxy S

Galaxy S22 Ultra
Galaxy S22 Plus
Galaxy S22
Galaxy S24 FE
Galaxy A55
Galaxy A35
Galaxy Z Fold 4

23 Comments
ygtknca
Active Level 8
Galaxy S
S24FE❤
s24fe
Active Level 8
Galaxy S
S24FE candır.....
0 Likes
ygtknca
Active Level 8
Galaxy S
Cihazı kaça aldın hocam kaç gb
s24fe
Active Level 8
Galaxy S
%10 nakit alım indirimi ile Teknosa'dan 29.700'e aldım 256 GB 8 GB ram mavi renk....
0 Likes
ygtknca
Active Level 8
Galaxy S
Bende kredi ile aldım keşke eğitim indirimi ile alsaydım be üzdü bu durum direk gittim vatandan aldım 32k peşin fiyat ama bana fsha pahalıya geldi yine de memnunum 3 taksit yaptırdım
s24fe
Active Level 8
Galaxy S
Ah peşin fiyatına taksit olsa keşke de böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalmasaydık....
Olsun hayırlı olsun tank gibi cihaz🔥
0 Likes
ygtknca
Active Level 8
Galaxy S
Vallaha hocam s24+ almadığıma çok pişman oldum hızı mükemmel cihazın ama ekran gövde oranı hariç çok memnunum ama s24+ alsaydım faizi çok yüksek olacaktı almadım ne diyorsun iyi yapmış mıyım bence iyi cihaz
s24fe
Active Level 8
Galaxy S
Çok takılmayın ekran gövde oranına,S24 yerine tercih ettim S24FE'yi.Hemen hemen aynı işlemci,aynı kamera performansı için sırf çerçeveler küçük diye daha fazla para vermek bence gereksiz.Güncelleme destekleri bile aynı sırf Marketing işte adı FE diye farklı fiyattan satıyorlar.

Aradaki fiyat farkına Fit3+BudsFE alıp ekosistem bile yapılır.

Sırf çerçeve için bunu takmayın bence.S23FE ve A54'çüler napsın bildiğin bele takılan kemer gibi çerçeveleri var.Allah'tan bizimkiler estetik 1,99mm.
ygtknca
Active Level 8
Galaxy S
Kötü yapmamışım demi hocam s24+ alsaydım bana neredeyse 48 bine kadar patlıcaktı bende yanına anneme hediye olarak xiaomi note13 aldım