cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Google maps **bleep** güncellemiyor

(Topic created on: 08-24-2024 05:30 PM)
227 Views
Scarner56
Active Level 5
Options
Galaxy S

Google mapsde bir yol tarifi başlattım ama konumum ben hareket halinde olmama rağmen sabit kalıyor silip yükleyerek bu sorunu 

image

çözmüştüm ama gene oldu çözümü var mıdır?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Scarner56,

Belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu konuda uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Galaxy S
S24 plus ise cihaz bu sorunun artık kronik olduğunu düşünmeye başlıcam
0 Likes
Scarner56
Active Level 5
Galaxy S
Evet S24+ pazartesi günü aldığım bayiye sormayı düşünüyorum
0 Likes
Galaxy S
Ben bu gün servise verdim cihazı yazılım yüklenip sıfırlansada düzelmedi sorun bayi ilk yazılım yükler öyle düzeltmeye çalışır düzelmez ise vidyo çekin cihaz imeisinide gösteren elinizde veri olsun en azından
0 Likes
Scarner56
Active Level 5
Galaxy S
Bayideki çalışan tanıdık sıfırlama yapma derim kendisine.
0 Likes
Galaxy S
O zaman durum başka, umarım sorununuz bi an önce düzelir uğraştırmaz
Scarner56
Active Level 5
Galaxy S
Birşey daha sorucağım şu haliyle cihazınızda konum yukardaki gibi yeşil olarak başlatmadan hareket ediyor mu bende ediyor. Sadece yol tarifini başlatınca duruyor.
0 Likes
Galaxy S
Ediyordu ama bazı zamanlar başlatmasam bile başka yerdeymişim gibide gösterdiği oldu. Yol tarifini başlatınca da genel ya duruyor, beni farklı konumlara gönderiyordu, gps aranıyor vb hatalarla hiç çalışmadığı bile oldu bu süre zarfında s23 ultra telefon ile aynı anda açsakta s24+ hep bi hata verdi
0 Likes
t4bu19
Active Level 5
Galaxy S
S24'te de Android oto'da uygulama açılmıyor
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Eski sürüm Google harita kullanın veya yandex harita indirin. Son sürüm Google haritalar çok sorunlu özellikle s24+ ve ultrada. Ha ben eski sürüm kullanıyorum sorun olmuyor. Bir geçen sapıtmıştı oda bölge kaynaklı sanırım 15promaxte aynı yerde takılmıştı
0 Likes