Original topic:

Google fotoğraflar.

(Topic created on: 09-30-2025 07:10 PM)
182 Views
Kaantks-A51-S24FE
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba, fotoğraflarımı indirdim fakat 10000 küsur fotoğrafım varken, galerime baktığım zaman sadece 3000 civarı var geriye kalan nereye gitti? Nasıl alabilirim onları? Tüm galerim altı üstüne geldi her şey bir birine karıştı. Google fotoğraflarda 5000 fotoğradım kaldı diğerleri nereye gitti bilmiyorum. Telefonda 3000 tane var ne oluyor tam olarak? Son olarak 3000 tane fotoğraf yükledim ama nereden baksan 200- 300 tanesi desteklenmeyen video diyor veya hiç açılmıyor. Gerçekten çok karıştı yardımcı olursanız sevinirim.

image

Telefonda alan kalmadı ama durum bu.

Sadece 10GB lik veri kaldı indireceğim ve elimde büyük bir fotoğraf açığı var. 
17 Comments
Galaxy S
Nasıl indirdiniz bana da lazım
0 Likes
Galaxy S
Google paket servisi diye arat oradan seçili olan her şeyi kaldır, aşşaşıdan googlr fotoğrafları bulup işaretle, ileriye tıkla oradan dosya büyüklüğünü 50GB olarak ayarla. Kimlik kontrolü gibi bir şey oluyor. Sonra sana e posta geliyor, aynı site üzerinden indirmeni yapabilirsin. Eğer anlamazsan fotoğraflar ile açıklayabilirim.
0 Likes
Galaxy S
Hesab falan bir şey silinmiyor dimi hocam
0 Likes
Galaxy S
Hesap derken?
0 Likes
Galaxy S
Hocam yani Google deki verilerimize etkisi olmuyo dimi indirelim derken oradakini yanlışlıkla silmeyelim demek istemiştim 😅
Galaxy S
Şuan onu bende bilmiyorum😅 umarım öyle bir şey olmaz ama şuan durumlar kötü diyeyim galerim altı üstğne geldi tarihler falan her şey karışık halde. Gerçekten google'de yedeklemektense düzenli olarak flasha atsam daha az zahmet çekerdim.
Galaxy S
Araştırdım hocam bir şey olmuyo izin veriyormuş google başka yerlede yedekle diye 48gb fotoğraf inecek telefona 🫣
E posta ne kadar sürede geldi bide 😊
0 Likes
Galaxy S
2 kez istek gönderdim ben. 1 tanesi 6 saat civarı sürdü sanırım. 2. 10 dk sonra geldi.
0 Likes
Galaxy S
48GB yse gerçekten uzun sürüyor benim 100gb vardı 2 parça halinde geldi. 1 tanesini indirmem 10 saat civarı sürüyor arada buga giriyor yüklenmiyor belirli aralıklarla kendi kendine duruyor indirme, bu kadar zor olamaz yani bir fotoğraf indirmek😅😅
0 Likes