Resolved! Solved

Original topic:

Google fotoğrafların ekran görüntülerini yedeklemesini nasıl engellerim ?

(Topic created on: a month ago)
233 Views
s26ultra_nisanur
Active Level 3
Options
Galaxy S

Her aldığım ekran görüntüsünü yedekliyor ve bunu istemiyorum

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Google fotoğraflar-profil fotoğrafınız-yedekleme-sağ üstteki ayarlar simgesi-cihaz klasörlerini yedekle-ekran görüntüleri derseniz yedekleme olmaz

View solution in context

Solution
Galaxy S
Merhaba tekrardan. Şimdi size adım adım anlatacağım,lütfen dikkat edin yazdıklarıma. Dosyalarıma girip Dcim klasöründe screenshots klasörünü bulun ve o klasörü dahili depeolamada pictures kısmına taşıyın. Ayrıca cihaz ayarlarında gelişmis özellikler kısmında ekran görüntüleri ve kayıtlarının kaydedileceği klasörü de pictures içerisine koyduğunuz screenshots olarak ayarlayın. Sonra google fotoğraflarda demin dediğim tik kapama olayı gelecek.

View solution in context

13 Comments
Solution
Galaxy S
Google fotoğraflar-profil fotoğrafınız-yedekleme-sağ üstteki ayarlar simgesi-cihaz klasörlerini yedekle-ekran görüntüleri derseniz yedekleme olmaz
Galaxy S
Çok sağol teşekkür ederim
Galaxy S
Onların hepsi kapalı ama ya
0 Likes
Galaxy S
Cihaz klasörlerinde ekran görüntüsü diye bir seçenek yok, olsa da o ayar tamamiyle hepsi kapalı
0 Likes
Galaxy S
Bu kısma girip ekran görüntülerini gizle deyin o vakit. Lakin ekran görüntüleri için klasör yedeklemesi olması gerekiyordu. Bende bulamadım şimdi. Her klasörün tiki gözüküyordu normalde. 1776018672317.jpg1776018672345.jpg
0 Likes
Galaxy S
Yedeklemeyi tamamen kapattım, ekran görüntülerini görmek istemiyor değilim, yedeklensin istemiyorum, 15 GB temel alanım var, çabuk doluyor ve buna para ödemicem
Galaxy S
Anlıyorum sizi,bakınıyorum şu an bulabilirsem eğer sizi de bilgilendireceğim merak etmeyin. :)
Galaxy S
Teşekkür ederim gösterdiğiniz özen için
0 Likes
Solution
Galaxy S
Merhaba tekrardan. Şimdi size adım adım anlatacağım,lütfen dikkat edin yazdıklarıma. Dosyalarıma girip Dcim klasöründe screenshots klasörünü bulun ve o klasörü dahili depeolamada pictures kısmına taşıyın. Ayrıca cihaz ayarlarında gelişmis özellikler kısmında ekran görüntüleri ve kayıtlarının kaydedileceği klasörü de pictures içerisine koyduğunuz screenshots olarak ayarlayın. Sonra google fotoğraflarda demin dediğim tik kapama olayı gelecek.