cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Google asistan hk.

(Topic created on: 09-07-2022 02:06 PM)
346 Views
hudo_S23U
Active Level 6
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar ne yaptıysam google asistanı sesli komut (eller serbest) açamadım ,açık ekran ve kilit ekranda da bu sorun devam ediyor. Araştırmalarda yönergeleri uyguladım ama yapamadım bilen birisi varmı nasıl kullanacağız bu asistanı? Siriyi hasret ve özlemle anıyorum 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba hudo_07,

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
salihzeki
Expert Level 1
Galaxy S
Valla bende halledemedim sorun çözülürse bana da söyleyin. Her ayarı açtım ama sesli komut ile açılmıyor
Galaxy S

eller serbest için birinci dili ingilizce yapmanız gerekir  voice asistandan sesinizi tanımlattıktan sonra okey google komutuyla asistana bağlanabilirsiniz Ama iletişimi ingilizce dilinde yapmanız gereklidir Ayrıca cihazınızda bixby mevcutsa uygulama bilgilerinden varsayılanı kaldır diyip google asistana girdikten sonra çıkan seçeneklerden google asistanı her zaman olarak seçmeniz gerekir 

hudo_S23U
Active Level 6
Galaxy S
Hemen deniyorum
hudo_S23U
Active Level 6
Galaxy S
Olmadı başaramadık
Galaxy S

İlginç Bende bu şekilde hem handsfree hem de mikrofondan sorunsuz çalışıyor  

hudo_S23U
Active Level 6
Galaxy S
Hiçbir şekilde tepki vermez oldu
Galaxy S

normal türkçe olarak ta mı cevap vermiyordunuz önceden yoksa sadece handsfreemi olmuyordu

hudo_S23U
Active Level 6
Galaxy S
Önceden cevap veriyordu şimdi ingilizceye döndü vallahi enteresan bu Samsung ve google insanları yazılımcı yapacak.takıntı haline geldi
Galaxy S

Anladım Dili tekrardan Türkçeye çevrimeniz gerek İsterseniz de playstoredan google asistan uygulamasını indirerek ana ekrandan uygulama simgesiyle daha rahat erişim sağlayabilirsiniz