cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Google Fotoğraflar - Galeri ve Fabrika Ayarlarına Sıfırlama.

(Topic created on: 12-15-2023 11:59 PM)
1128 Views
s10plussamsung
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar telefonumu fabrika ayarlarına sıfırlayacağım ama sıfırlanınca galeride ki resimlerde gideceğinden google fotograflarda dururmu yoksa ordanda silinirmi fabrika ayarlarına dönüp telefonu geri kurup girdiğimde dururmu google fotoğraflar da resim video anım çok silinmesini istemiyorum üzülürüm yani birşey olursa. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Google fotoğraflara yedeklersen durur

View solution in context

0 Likes
12 Comments
SukruCil
Active Level 7
Galaxy S
Cıhaz ın yedekleyin omdan sonra sıfırlayın olmadı resimleri bilgisayara atın öyle sıfırlayın cıhazı
Galaxy S
Ya Samsungun aslında smart switch uygulamasından veri gönderip alınıyor pc ye de kurup öyle yapabilirim youtubeden videosuna baktım ama onuda ilk kez deneyeceğim aksilik birşey olursa diye düşündürüyor ben yinede pcye de aktarmayı deneyim
0 Likes
Solution
Galaxy S
Google fotoğraflara yedeklersen durur
0 Likes
Galaxy S
Şuan Galerimde ki çoğu şey ordada var ama bazen kameradan rastgele birşey çekince galeriden siliyoruz ordan da siliniyor ya şimdi galerinin hepsi gideceğinden oranında hepsi gider diye korkuyorum
0 Likes
Galaxy S
Yedeklemeyi açtın mı Google fotoğraflardan Açtıysan yedekler bölümünde gözükür zaten
0 Likes
Galaxy S
Açık yedekleme tamamlandı diyor fabrika ayarlarına dönünce galeridekilerle birlikte oranında hepsi gitmez değilmj
0 Likes
Galaxy S
Tamamdır o zaman yedeklenmiş fotoğraflar işaretli şekilde gözüküyorsa sorun yok Orası buluta yedekliyor zaten adı üstünde yedek bişey olmaz Sıfırladıktan sonra Google fotoğrafları kurunca tekrar geri gelirler Diğer türlü galeriden silince Ordan da silinir
0 Likes
Galaxy S
O zaman sonrada o buluttan tek tek onları tekrar indirmem gerekecek anladığım kadarıyla bunu diyorsunuz galerinin orayla baglantisindan hepsi silineceginden bende gidip yedekten tek tek indireceğim
0 Likes
Galaxy S
Hayır ya tek tek gerek yok Üstte açıklama ekledim oraya bak Kurunca otomatik hepsi yüklenir
0 Likes