cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Good lock

(Topic created on: 01-29-2025 01:40 PM)
230 Views
BehramGur
Active Level 6
Options
Galaxy S

Good Lock güncellenmis nekadar tatli olmuş be

image

6 Comments
Enes96
Active Level 7
Galaxy S
Bana da dün geldi
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
hala ingilizce **bleep**
Enes96
Active Level 7
Galaxy S
👍
BehramGur
Active Level 6
Galaxy S
Malesef evet ama sağolsun circle to search var 😅 dilediğin her yerde herşeyi cevirebiliyorsun onında pek takılmıyorum artık dile
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
bunun Google lens kısayolu olduğunu nasıl anlayacaksın
0 Likes
BehramGur
Active Level 6
Galaxy S
Şimdi şöyle birsey var lensle bişeyi cekersin fotografini alir lense okutursun. Yada lensi acar okutursun falan yani circle to search bi özellik ve çok çok işe yarıyor 😃 ister google olmasın siri olsun yada wikipediya nebileyim herhangi bişey. Esas olan fotograf çekerken, video izlerken, makale okurken her ne yaparsan yap o anda o ekranda aramayı çevirmeyi **bleep** olarak yapabiliyorsun. Misal ingilizce birsey yazdın ben onu kopyalayıp google çeviriye okutmuyorum, bir fotograf attin googla gidip o resmi yukleyip bu ne diye sormuyorum. Yada urunu bulmak icin ismine bakip tekrwrdan chrome acip icmini aratmıyorum. Sayfadan bile ayrılmadan direkt anında istediğime ulaşiyorum. Bu yeni uygulama yeni bi keşif falan değil sadece mukemmel bi özellik. Google lensin ve samsungun çok tatli düşunüp geliştirdiği bir özellik. Yani olsa da kullansanız değeriji bilirsiniz. Hemen hemen gunde 15-20 kere kullanıyorum onu. Ama şimdiye kadar her telefonumda google lens vardı ve ben kullanmıyordum al bunu lense at arasın uğraşamıyordum. Misal kamera çekerken bile fotoğrafı çekmene bile gerek kalmiyorki sadece kamerayi acıp arıyosun.
0 Likes