BehramGur
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Good Lock güncellenmis nekadar tatli olmuş be
6 Comments
Enes96
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-29-2025 01:51 PM in
Galaxy S
Bana da dün geldi

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-29-2025 02:12 PM in
Galaxy S
hala ingilizce **bleep**
Enes96
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-29-2025 02:15 PM in
Galaxy S
👍
BehramGur
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-29-2025 03:18 PM in
Galaxy S
Malesef evet ama sağolsun circle to search var 😅 dilediğin her yerde herşeyi cevirebiliyorsun onında pek takılmıyorum artık dile

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-29-2025 03:44 PM in
Galaxy S
bunun Google lens kısayolu olduğunu nasıl anlayacaksın
BehramGur
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-29-2025 03:51 PM in
Galaxy S
Şimdi şöyle birsey var lensle bişeyi cekersin fotografini alir lense okutursun. Yada lensi acar okutursun falan yani circle to search bi özellik ve çok çok işe yarıyor 😃 ister google olmasın siri olsun yada wikipediya nebileyim herhangi bişey. Esas olan fotograf çekerken, video izlerken, makale okurken her ne yaparsan yap o anda o ekranda aramayı çevirmeyi **bleep** olarak yapabiliyorsun. Misal ingilizce birsey yazdın ben onu kopyalayıp google çeviriye okutmuyorum, bir fotograf attin googla gidip o resmi yukleyip bu ne diye sormuyorum. Yada urunu bulmak icin ismine bakip tekrwrdan chrome acip icmini aratmıyorum. Sayfadan bile ayrılmadan direkt anında istediğime ulaşiyorum. Bu yeni uygulama yeni bi keşif falan değil sadece mukemmel bi özellik. Google lensin ve samsungun çok tatli düşunüp geliştirdiği bir özellik. Yani olsa da kullansanız değeriji bilirsiniz. Hemen hemen gunde 15-20 kere kullanıyorum onu. Ama şimdiye kadar her telefonumda google lens vardı ve ben kullanmıyordum al bunu lense at arasın uğraşamıyordum. Misal kamera çekerken bile fotoğrafı çekmene bile gerek kalmiyorki sadece kamerayi acıp arıyosun.