cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Good lock theme park

(Topic created on: 07-25-2022 10:48 AM)
277 Views
zcc
Active Level 8
Options
Galaxy S

Arkadaslar ya theme park uygulamasi kac aydır çöküyor  ya..ben telde sıkıntı  var saniyordum degilmis simdi s22 ultra kullaniyorum yeni onda da çöküyor  cunku.diger telefondayken çöküyor du Samsung hizmetlerinide aramistim oda uygulamada sorun var demisti oyleymis gercekten arada giriyor ama çoğu  zaman çöküyor na zaman  duzelticekler bunu 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba zcc,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

5 Comments
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim. Good Lock uygulamaları One Ui 4.1.1 desteğiyle güncellendi fakat bildiğim kadarıyla şu an için apk olarak indirebilirsiniz.

Theme park changelog şunları yazıyor.Samsung, Good Lock modülü Theme Park için 1.0.09.26 sürümü ve 13,3 MB yükleme paketi boyutuyla yeni bir güncelleme yayınlıyor.

En son güncelleme, kişiselleştirme için boyut, renk gibi simge düzenleme işlevlerini geliştirir. Ayrıca klavye, takvim ve bildirim panelindeki renk sorunlarını da giderir.
zcc
Active Level 8
Galaxy S
Umarim yakin zamanda güncelleme verilir çökme olayi sona erer ama aylardır bu şekilde bir tek theme park çöküyor digerleri çalışıyor uygulama kaynakliymis en cok kullandigimda oydu
Dark_Side
Expert Level 5
Galaxy S
Yakında verilir diye düşünüyorum kardeşim merak etme...😊
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Galaxy Store'dan çökmesi yönünde yorum bırakın belki güncelleme gelebilir.
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba zcc,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD