- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Arkadaslar ya theme park uygulamasi kac aydır çöküyor ya..ben telde sıkıntı var saniyordum degilmis simdi s22 ultra kullaniyorum yeni onda da çöküyor cunku.diger telefondayken çöküyor du Samsung hizmetlerinide aramistim oda uygulamada sorun var demisti oyleymis gercekten arada giriyor ama çoğu zaman çöküyor na zaman duzelticekler bunu
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-25-2022 03:22 PM in
Galaxy S
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-25-2022 10:56 AM in
Galaxy STheme park changelog şunları yazıyor.Samsung, Good Lock modülü Theme Park için 1.0.09.26 sürümü ve 13,3 MB yükleme paketi boyutuyla yeni bir güncelleme yayınlıyor.
En son güncelleme, kişiselleştirme için boyut, renk gibi simge düzenleme işlevlerini geliştirir. Ayrıca klavye, takvim ve bildirim panelindeki renk sorunlarını da giderir.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-25-2022 12:12 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-25-2022 12:36 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-25-2022 10:59 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
07-25-2022 03:22 PM in
Galaxy S
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD