cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Good guardians

(Topic created on: 06-24-2024 10:18 PM)
395 Views
Ahmt111
Active Level 7
Options
Galaxy S
1)Bu uygulama tam olarak nedir yani good lock uygulamasından farkı nedir? 
2)Kullanan arkadaşlara sormak istiyorım, bu uygulamayı samsung store da bulamıyorum sanırım telefonum desteklemiyor(S23 FE) apk olarak kurmayı tavsiye eder misiniz, uygulamanın faydası olur mu ya da apk kurmak zararlı olur mu? 
Teşekkürler...
12 Comments
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy S
GoodLock şeklinde yazın çıkar
0 Likes
FatihS22
Expert Level 1
Galaxy S
Good lock ile alakası yok hocam bir zararı olmaz apk kurmanın
0 Likes
Ahmt111
Active Level 7
Galaxy S
Ben de aslında tam onu anlayamadım Fine lock, good lock, good guardians olarak birkaç tane uygulama gördüm insta da ama bende sadece good lock çıkıyor
0 Likes
FatihS22
Expert Level 1
Galaxy S
Apk kuruluyor
0 Likes
ahmed_turğut
Active Level 6
Galaxy S
1 sorununuzun cevabını bilmiyorum ikincisi cevabı olarak da apk dosyası kurmanızı tavsiye etmiyorum virüs girebilir cihazınıza güvenli yol değil
0 Likes
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
Good Guardians adı üstünde cihazı korumaya ve performansını geliştirmeye yönelik uygulamalardır Batery Guardians, Battery Tracker, App Booster, Thermal Guardian, Memory Guardian, Media File Guardian gibi modüller den oluşur Apk olarak indirebilirsin Zaten başka yolu yok şimdilik Ben kullanıyorum tavsiye ederim Oldukça faydalı olur
0 Likes
Ahmt111
Active Level 7
Galaxy S
Hocam google Play üzerinden bu uygulamayı indiriyorum içerisinde saydığınız modüller var fakat indirmek için apkmirror sayfasına yönlendiriyor. Play store dan bir uygulamanın böyle yapması normal mi 1719261606968.jpg
0 Likes
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy S
Normal Öyle olacak zaten Resmi olarak yayınlanmadıkları için Apk olarak indireceksin
0 Likes