cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Good Guardian Türkiye

(Topic created on: 07-29-2024 05:29 PM)
242 Views
CanAcar
Active Level 8
Options
Galaxy S
Good Guardian ne zaman Türkiye için kullanıma açılacak bilgisi olan var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Henüz Türkiye de kullanıma sunulmadı ( https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Galaxy-Labs-Good-Guardians-Ülkemizde-Kullanıma-S... )

İstersen Alternatif yol olarak sim kartınızı çıkarın > Vpn indirin >farklı bir Avrupa ülkesi seçiniz > Galaxy store u açınız Good Guardian yazarsan resmi olarak indirebilirsiniz

View solution in context

15 Comments
JustListen
Active Level 6
Galaxy S
Nedir ve ne işe yarar? Bilgilendirir misiniz?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Samsung tarafından geliştirilen detaylı cihaz bakım yazılımı hocam. GoodLock gibi içerisinde modüller barındırıp ihtiyaca göre modül indirerek cihaz bakımı yapılabiliyor. Cihazı soğutma gibi işlemler bulunuyor
JustListen
Active Level 6
Galaxy S
Vay be... Hoşuma gitti. APK olarak indirebiliyor muyum? İndirebiliyorsam güvenilir bir site ya da bağlantı önerin var mı?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet apk olarak iniyor apkmirrordan indirebilirsin
JustListen
Active Level 6
Galaxy S
Teşekkür ederim, bir araştırayım.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Şu anda sadece APK olarak kurulabilir. Diğer ülkelerde sanırım bulunuyor. Ben kullanmıyorum fakat kullananlar çokça övüyor yazılımı
JustListen
Active Level 6
Galaxy S
Teşekkür ederim hocam. 🤝🤝
0 Likes
Solution
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

Henüz Türkiye de kullanıma sunulmadı ( https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Galaxy-Labs-Good-Guardians-Ülkemizde-Kullanıma-S... )

İstersen Alternatif yol olarak sim kartınızı çıkarın > Vpn indirin >farklı bir Avrupa ülkesi seçiniz > Galaxy store u açınız Good Guardian yazarsan resmi olarak indirebilirsiniz
CanAcar
Active Level 8
Galaxy S
Teşekkür ederim dostum, şimdi deneyeceğim olumlu olursa dönüş yapıyorum.