cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Gmail Bildirimler Hakkında

(Topic created on: 02-15-2024 02:49 PM)
347 Views
Xante07
Active Level 5
Options
Galaxy S
Merhabalar. 

Gmail bildirimleri her zaman gelmiyor. Aynı zamanda icloud e posta hesabımla oturum açtım. Icloud mailleri sürekli bildirim olarak geliyor fakat gmail de sadece birincil e postalar mı geliyor.?
7 Comments
dromioA25_5G
Active Level 7
Galaxy S
gmail uygulamasından kaynaklanıyor..bana da oluyordu baska uygulama kurdum cok iyi çalışıyor..hem daha stabil daha hızlı.her mail saniyesinde geliyor...bunu kullaniyorum 1 senedir.birkac mail ekleyip ayni anda kullanabiliyorsun.hangisi farketmiyor.. outlook gmail farketmez

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.easilydo.mail
0 Likes
Xante07
Active Level 5
Galaxy S
Outlook ta kullanıyorum hiç sıkıntı yok gmail ve icloud anında bildirim geliyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba güvenlik açısından açık kaynaklı bir client kurmak isterseniz seçenek bol
0 Likes
dromioA25_5G
Active Level 7
Galaxy S
diğer uygulamalarin hepsini sil bunu kur kesinlikle dene...hepsi tek uygulamada
0 Likes
dromioA25_5G
Active Level 7
Galaxy S
diğerleri boşa yer kaplamasin telefonda..stabil degiller..
0 Likes
Xante07
Active Level 5
Galaxy S
Teşekkürler Outlook ta baya iyi gmail ve icloud posta için kullanıyorum
0 Likes
Galaxy S
Gmail bildirimlerinin düzgün çalışmaması birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir. İşte bu sorunu çözmek için bazı adımlar:

1. **Gmail Bildirim Ayarlarını Kontrol Edin**: Telefonunuzdaki Gmail uygulamasının bildirim ayarlarını kontrol edin ve gerekli bildirimleri etkinleştirdiğinizden emin olun. Ayarlar menüsünden "Bildirimler" veya "Bildirim Ayarları" seçeneğine giderek bu ayarları kontrol edebilirsiniz.

2. **Gmail Uygulamasını Güncelleyin**: Telefonunuzda Gmail uygulamasının en son sürümünü çalıştırdığınızdan emin olun. Güncellemeler, bildirimlerin düzgün çalışmasını sağlamak için önemlidir.

3. **Cihaz Ayarlarını Kontrol Edin**: Cihazınızın genel bildirim ayarlarını kontrol edin ve bildirimleri engelleyen veya kısıtlayan herhangi bir ayarın olup olmadığını kontrol edin.

4. **Hesap Senkronizasyonunu Kontrol Edin**: Gmail hesabınızın senkronizasyonunu kontrol edin ve düzgün çalışıp çalışmadığını görmek için manuel olarak senkronize etmeyi deneyin.

5. **Gmail Hesabınızı Yeniden Ekleme**: Eğer sorun devam ederse, Gmail hesabınızı cihazınızdan kaldırın ve yeniden ekleyin. Bu bazen sorunu çözebilir.

6. **İnternet Bağlantısını Kontrol Edin**: İnternet bağlantınızın stabil olduğundan emin olun. Zayıf veya kesintili bir internet bağlantısı bildirimlerin alınmasını engelleyebilir.

Bu adımları denedikten sonra hala Gmail bildirimlerinin düzgün çalışmadığını **bleep** ederseniz, Google'ın resmi destek kanallarından yardım alabilirsiniz.
0 Likes