Original topic:

Geriye sadece batarya kaldı

(Topic created on: 07-10-2025 10:37 PM)
241 Views
8Gen2-alioznsoy
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Bundan sonra HAYATTA agc gcam yerine stok kamera kullanmayacağıma göre, cihazın tek sorunu batarya, o da one ui 8 ile çözülür umarım. Bu arada Gcam yükleyebilenler KESİNLİKLE yüklesin.

14 Comments
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Gcam yüklemeyi denedim fakat bir sürü şey vardı hiç uğraşmadım. Ben kameradan memnunum çoğu konuda zaten. Sadece merak etmiştim. Bunun için bir rehber hazırla bence güzel olur.
Galaxy S
hocam ana kameradan çok çok daha başarılı. normalde abartan birisi değilim ama normalde 50mp modunu kapalı alanda kullanmayız de mi? bu modu stok kameranın 12mp'sinden daha iyi sonuç alarak kullanmak çok iyi bi his
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Peki nasıl kurulacağını analatabilir misin? Merak ettim açıkçası.
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Gcam iyi hoşta en uyumlusunu indirebilmek önemli uyumlu olmayanlar iyi calismiyor kısık özellikler oluyor
0 Likes
Galaxy S
cihazdan cihaza hatta işlemciye göre bile değişiyor hocam. şu an agc+java config kurdum 8k moddan 3x moda kadar erişebiliyorum.
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
S20fe de 8.1 en uyumlusu ama karanlıkta pek optimizasyonu iyi değil yer yer bazi çekimlerde gcam iyi bazilarinda stock daha iyi selfie kamerası dışında gcamı ben pek beğenmedim özellikle az aydınlık ortamda cok karanlik cekiyor iyi bir optimizasyon uyum yoktu
0 Likes
Galaxy S
gece ve portre modu evet iyi sonuç vermiyor. ama gündüz vakti kesinlikle iş yapıyor, özellikle stok kamera gibi renk patlatmıyor veya hdr basmıyor. ayrıca config kurmak çok **bleep** ediyor
865_S20FE_
Expert Level 5
Galaxy S
Keşke tüm android kullanicilarina sunsalar ücretli de olsa yazilim desteğiyle birlikte
0 Likes
LOYBACKREDA
Active Level 8
Galaxy S
Gcam i kurmayı önceki telefonuma da buna da denedim fakat yapamamıştım.