cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Geriye dönük destegin giderek azalması

(Topic created on: 02-12-2025 10:52 AM)
191 Views
i_h_gun
Active Level 5
Options
Galaxy S

S23 ultra ve s24 serisinin guncellemeleri geciktirip duruyor eski samsung guncelleme politikasina geri donus yapiyolarsa daha kimseye tavsiye etmem o konuda iphone ovmektede haklilar adam ios 18 cikariyo tum cihazlara gonderiyor kademeli kademeli yok su yeni bir cihaz cikardim ondan sonra yok yeni cihazim yeterince satsin ondan sonra gibi kafalara girmiyor 

Elestirildigi konu buydu 7 sene guncelleme vericekti ve her yeni cihaz cikardiginda bu sekil guncellemeleri daha fazla aksatmaya başlar ise samsung icin iyi birsey degil bu uzun vadede 
11 Comments
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Samsungda Bilerek Geç Güncelleme Vermiyor Herhalde O Satma Mevzusu Değil Samsungun Gerçekten Çok Fazla Cihazı Var Bu Güncellemeyi Alacak Hepsine Aynı Anda Vermeleri Mümkün Değil Ya
i_h_gun
Active Level 5
Galaxy S
En azindan premium serilerine bunu yapmasi lazim digerlerine gec getirebilir onlar orta seviye midrange cihazlar ama adamlar ciddi miktarda para veriyorlar profesyonel kamera fiyatinda para veriyolar telefona amiral gemisini diger serilerden ayricalikli tutmak zorunda
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Samsungun karekteri böyle değil çünkü bende isterim apple gibi çok az model hepside premium segment olsun ama düşük fiyattaki ürünlerinden iyi para kazanıyolar bu yüzden vazgeçmezler
0 Likes
i_h_gun
Active Level 5
Galaxy S
Yine satsın ürünü ama premium urunlerine de orta seviye telefon muamelesi cekmesin hele gecen senenin ürününe vs mesela ben ultra yada max adinda bi cihaz alicaksam o cihazda ozellik eksigi degil fazlasi olmasi lazim ozellik akmalı her yerinden s25 edge diye cihaz cikariyorlar cihaz edge ekran degil isim vermek icin isim verir yapmak icin yapar oldular iyice
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Haklısın samsung ve saçmalıkları işte
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Ben buna inanmıyorum artık
Daisy26
Active Level 3
Galaxy S
Samsungun gerçekten çok fazla serisi var a s m f z diye gidiyor hepsine bir kere de verilemez bence hepsinin özellikleri vs farklı bir de 7 de 3.beta da hatalar çıkmış diyorlar 4 ü deniceklermiş hatalı sıkıntılı almaktansa bekleyip stabil bir güncelleme alalım ben gelince de hemen güncellemicem diğer güncelleyenlerin yorumları olumlu olursa güncellicem boşa telefonu kasmaya gerek yok bence ayrıca s serisine 7 yıl güncelleme sözü verildi sırf ondan s24 plus aldım mecbur verecekler 😂
Doğukan
Active Level 7
Galaxy S
Yorumlarda çok fazla samsungun çok fazla cihazı var denmiş, bu tüketicinin gram umurunda olmaması gereken bir detay. Bana mı sordu 20 tane a serisi çıkarırken. Madem çıkarmaya yetecek gücü var her cihaza bir ekip atanıp zamanında güncellemeleri verebilir.
noname24
Active Level 6
Galaxy S
Kesinlikle haklısınız 👏 madem güncellemeleri zamanında veremeyecekti o zaman çıkartmasaydı bu kadar çok cihaz samsung daha s serisine bile aynı anda veremiyor güncellemelerini....