cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Gemini Sesli Yanıt Kapatma

(Topic created on: 06-19-2024 05:16 PM)
1673 Views
Buğraa-S24plus
Active Level 8
Options
Galaxy S
Arkadaşlar iyi forumlar 2 gündür asistanı kullanırken geminiyi gösterip durdu geçtim bende asistan uygulamasında sesli birşey söyleyince yanıtı gösterip sesli okumuyordu kapatmıştım ayarlarından geminiye geçince hem erkek sesi çıkıyor hem de sesli yanıt veriyor nasıl kapatabilirim help mee 🙏
7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Gemini Ayarlarına girin. Ekran açıklamasına tıklayın. Karşınıza çıkan ekranda Dijital Asistan Uygulaması yazısının yanında Ayar simgesine tıklayın. Daha sonra açılan ekranda konuşma çıktısı sekmesine basıp yok diyin. Sanırım bu şekilde sorununuz çözülecektir hocam 1718810273908.jpg1718810273935.jpg1718810273971.jpg1718810274003.jpg
0 Likes
Galaxy S
Zaten yok işaretli bende onu da asistanı kullanırken seçmiştim
0 Likes
Galaxy S
Bi siz de deneyebilir misiniz belki bende bug tarzı bir şey olmuş olabilir ona göre sıfırlarım
0 Likes
yajupcan
Active Level 5
Galaxy S
Geminiye gir profil fotografina tikla ayarlari ac oradan googlin dijital asistanlari arasindan google asistani sec
0 Likes
Galaxy S
Teşekürler ama sorduğum soruyla cevabın alakası yok
0 Likes
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba BugraaS24Plus,

Eğer hala belirttiğiniz durum devam ediyor ise, belirtmiş olduğunuz uygulama, 3. parti bir uygulama olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu çalışmayabilir veya farklılıklar bulunabilir. Bu sebeple bu konuda bilgi almak için direkt olarak uygulama üreticisine danışmanızı öneririm. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, bu durumu yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
Galaxy S
Evet haklısınız düzelene kadar google asistan'dan devam etmektir. Keşke Türkçe dil desteğini getirseniz de bixby'i kullansak keşke
0 Likes