cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Geceleri şarjda bırakma ve arada şarj etme

(Topic created on: 02-25-2025 05:33 PM)
393 Views
qdexz
Active Level 4
Options
Galaxy S

Elimden geldiğince yatmadan önce doldurup çıkartıp yatıyorum telefonu.Yatarken taksam sabah 100 olarak çıkarsam sorun olur mu?

2. olarakta bazen gün içindede şarj etmem gerekiyor.Gün içinde arada doldurmak zarar verir mi? Mesela şarjım 32 ama daha işim var telefonla biraz takıp 60-65te çıkarmak istiyorum sonra gece yatarken takıyorum

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Dogac
Active Level 5
Galaxy S
Akşamdan sabaha şarja bırakmak uzun vadede sorun çıkarıyor maalesef1740496795986.jpg

View solution in context

20 Comments
isnailtasan
Active Level 3
Galaxy S
Ara dolumlarda çok sorun cikarmaz mesela ben gece zaman ayarlı priz kullanıyorum hergun sabaha karşı 5 gibi açılır 6.30 gibi kapanır o ara şarj olur bende 7 de uyanırım böle yaparsan gece boyu şarjda kalmaz cihazın
qdexz
Active Level 4
Galaxy S
Kalırsa kötü olur mu?
0 Likes
ienes
Expert Level 5
Galaxy S
Kalmaması daha iyi
faruk07
Active Level 9
Galaxy S
Rutinlerden %80 pil sinirlamayi belirli saatlerde acip kapaticak bi ayat olusturabilirsin
qdexz
Active Level 4
Galaxy S
O %80 olayını sevmiyorum.100 olsa daha iyi
0 Likes
qdexz
Active Level 4
Galaxy S
80-20 arasıda yetmiyor ama
0 Likes
qdexz
Active Level 4
Galaxy S
2 gün mü? ben s23 ile 1 günü zor çıkartıyorum sabah 8 akşamüstü 5 yetiyo.tabi bu son güncellemelerden de kaynaklı
0 Likes
qdexz
Active Level 4
Galaxy S
a54se normal 5000mah
0 Likes
isnailtasan
Active Level 3
Galaxy S
Buda mantıklı. Ben rakip firmanin cihazinida kullanıyorum ondada bu kurala takılmadım hiç 1000 döngü oldu pil yüzde 86 da. Note 9 önceki telim 6 sene sonra 70 e düştü pilim yani ortalama 6 sene gidiyor batarya
0 Likes