Resolved! Solved

Original topic:

Gece modu kalitesizliği

(Topic created on: 03-26-2021 06:56 PM)
273 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

S10e cihazıma gelen one ui 3.1  güncellemesi sonrası gece modu eskisi gibi kaliteli fotoğraf çekmiyor çamur gibi ve yağlı boya gibi fotoğraf çekiyor

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Samsunggkullanıcısı,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir.

Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim

Ben hata raporu gönderdim sende göndermeni öneririm

Nisan ayında büyük bir güncelleme geliyor muhtemelen düzelir
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Teşekkür ederim
Galaxy S
Uzaktan kontrol edilmesi gerek diye yanıt verdiler bana da inşallah düzelir
JamesSwing
Active Level 7
Galaxy S
Merhabalar, telefonunuzdan Ayarlar-Uygulamalar-Kamera-Depolama-Veriyi Sil bunları yaparsanız büyük bir olasılıkla sorun çözülecektir
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Samsunggkullanıcısı,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Konu ile ilgili olarak, Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Kamera" bölümünden kontrol ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa "Ayarlar > Uygulamalar > Kamera > Depolama > Veriyi Sil" menüsel işlemlerini yaptıktan sonra, cihaz kamerasını tekrar test ediniz. Bulunduğunuz ortam ışığı da bu duruma neden olabilir.

Cihaz kamerasında, farklı sorunlar da varsa, incelememiz için ekran görüntüsü ile birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki linkteki adımları takip edebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes