cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Gece Gündüz Ui 6 Bekleyenlere Duyrulur

(Topic created on: 12-12-2023 05:30 PM)
681 Views
Anadolu_evladı
Active Level 6
Options
Galaxy S

Ui 6 bekleyen Arkadaşlar bence bu güncellemeyi beklemekten vazgeçin çünkü çoğu kullanıcı bu güncellemeden rahatsız. Hayal kırıklığına uğramaktansa gül gibi Ui 6.1 i bekleyin derim. zira bu platformda Ui 6 beklemekten bunalıp dağa taşa saldıracak arkadaşlar görüyorum :)

10 Comments
Galaxy S
Bunun için girdim ve ilk sırada gördüm ve beni daha da sinirlendirdi teşekkür ederim 😃
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yok,çok kaşınıyorlar çünkü para verdikleri için hakları var ve sofunlu da olsa yükleyip"benim cihazım 14 aldı"diyebilmek için yüklemek istiyorlar.
npt
Active Level 3
Galaxy S
Elin moroccolusuna veriliyor bizde hala tık yok güncelleme hızlıca gelsin de kullanıcı ister yapsın ister yapmasın samsung Türkiye ekibi bu konuda çok başarısız
WhiT3-LiON
Active Level 5
Galaxy S
Şaka gibi la, bakıyorum 2 başlıktan biri ui6, çatlamış millet, para vermiş telefon almış ama sanki samsungu satın almış, yaw gelir 2 gün sonra gelir, 1 hafta sonra gelir, sanki ui6 gelince telefon atomu parçalayacak
Galaxy S
😅
ATLGN
Active Level 3
Galaxy S
Arkadas ben sunu anlamiyorum konu sahibinin dedigi gibi suan verseler ne olacak herhangi bi sorun olsa yuklemez olaydim diceksiniz illaki gelecek guncelleme birakinda isini yapsin insanlar valla ben taktir ediyorum samsung turkiyeyi sorunlu guncellemeyi vermek yerine sorunu cozulmesi icin ugrasiyolar yada bekliyorlar bak avrupa once verdide noldu hepsi sorun yasiyor kullanicilarin birde csc degistirenleri anlamiyorum bir yazilim icin degermi riske girmeye ustelik bir sure sonra gelecek olan ve sorunlari muhtemelen cozulmemis olan yazilimi almak icin
user6802205
Active Level 6
Galaxy S
ui 2.5 kullanıyorum halen evet bazi ozellikleri keske **bleep** da olsa diyorum zaten ama hayati derecede seyler olmuyo bunlar he tabi ki güvenlik vs iyilesiyo ama forumdakiler abartiyo güncelleme bekleme işini
user6802205
Active Level 6
Galaxy S
samsung turkiyede uygun fiyattan veriyo tüm urunlerini tabi ki önceliği Avrupa ve Amerika gibi olmasi gereken fiyattan sattığı ürünler olacak hani
ATLGN
Active Level 3
Galaxy S
Aga git amerikadan al ozaman hepimiz fiyatlardan rahatsiziz ancak saticisi distrubutoru sen olsan bedavami vercen onu anlamadim yorumunda
0 Likes