cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Gece şarj %5 iken sabah %0 oldu

(Topic created on: 05-01-2024 10:41 AM)
600 Views
Ftrea
Active Level 6
Options
Galaxy S
Merhaba.
S23 ultra kullanıyorum ve daha telefonu alalı 15 gün olmadı. 

Güç tasarrufu açık olmasına rağmen,
neredeyse tüm uygulamalar derin uyku modu listesinde ve arkadaşları çalışmaları kısıtlı iken (ki telefon bunu da yarım yamalak yapıyor önceki konumda belirttiğim gibi),
O kadar para verip orijinal Samsung şarjı kullanmama rağmen,
Sırf şebekedeb ötürü şarj azalmasın diye telefon uçak modunda iken, 

Gece uyumadan önce telefonumun şarjının %5 olduğunu görüp sabah az da olsa kullanabileyim diye telefonu şarja takmadan uyumuştum. Sabah uyandığımda telefonun kapandığını gördüm. Bu ne rezalet bir batarya optimizasyonudur? Ben bataryadan tasarruf etmek için daha ne yapabilirim? Üretiminin üzerinden aylar geçmiş bir telefondan bahsediyoruz, şimdiye kadar bu tür sorunlar stabil hale gelmesi gerekmiyor muydu? 

Bu tür direkt kullanımı etkileyen sorunlar beni samsungtan soğutuyor. Bunlara çözüm üretilmediği takdirde bir sonraki telefonum kesinlikle Samsung olmayacak!

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.

View solution in context

10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Samsung cihazların çoğunda maalesef bu problem var ilk %5 ve son %5 çok hızlı tükeniyor nedense Büyük ihtimal bir optimizasyon sorunu var yazılımda
Ftrea
Active Level 6
Galaxy S
Umarım çözerler.
Solution
Galaxy S
bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
Ftrea
Active Level 6
Galaxy S
Hocam teşekkür ederim ancak bunların çoğunu yaparsam tuşlu telefondan pek farkı kalmaz telefonun. Samsung'un kullanıcılarını bu tür kısıtlara bulaştırmadan iyi bir batarya optimizasyonu ağlamalı. Diğer markalar bu konuda kendini geliştirirsen Samsung bu yarışta çok geride kalmış durumda.
Galaxy S
marka bu istediğini yapamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar 🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.
Ftrea
Active Level 6
Galaxy S
teşekkür ederim hocam.
ZarifeFinci
Active Level 1
Galaxy S
Samsung S23 baya kaliteli bir telefon kamera dayanılık gibi çok iyi olduğu için pilden de çok yiyebiliyor
0 Likes
Ftrea
Active Level 6
Galaxy S
Pilden bu kadar yemesi normal bir durum değil. Amiral gemisi alınca kamera ve işlemci performansının yanında batarya performansının da iyi olmasını beklemek çok da abes değil.
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 3
Galaxy S
Sorun yok bütün Samsung cihazlarda 100-95 ve 5-0 arası yok gibi bir şey hızlı düşüyor ama bu sefer de 20den 10a düşmesi diğer cihazlara göre yavaş garip bi mantığı var
0 Likes