yolcu44
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba samsung s22 5G kullanıyorum GCam kamera uygulamasını indirmek istiyorum fakat her indirdiğimde çöküyor uygulama açılmıyor ben bir yanlışlık mı yapıyorum aytınlatabilirmisiniz
1 Comment
mrc0754
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
a month ago in
Galaxy S
GCam Portunu Kullanın 2. Config Dosyası Yükleyin • GCam, Pixel telefonlar için geliştirildiği için her cihazla uyumlu çalışmaz. • Samsung S22 için uyumlu bir GCam sürümünü Celso Azevedo'nun GCam Portları sitesinden indirin. Bazen GCam, cihazınıza özel yapılandırma dosyası (XML) gerektirir. İndirdiğiniz GCam sürümüyle uyumlu bir XML dosyasını yükleyip uygulamanın ayarlarından etkinleştirin. 3. GCam'in Eski veya Farklı Bir Sürümünü Deneyin 4. Gerekli İzinleri Verin 5. Donanım Desteğini Kontrol Edin • Son sürüm bazen yeni hatalar içerebilir. Önceki sürümleri de test edin. Uygulama ayarlarından kamera, depolama ve diğer izinleri açtığınızdan emin olun. • Telefonunuz Camera2 API ve HAL3 desteğine sahip olmalı. Bunun için "Camera2 API Probe" gibi bir uygulama ile kontrol edebilirsiniz. 6. Telefonu Yeniden Başlatın ve Tekrar Yükleyin ⚫ Önce mevcut GCam sürümünü kaldırın, ardından farklı bir sürüm indirip tekrar deneyin