Original topic:

Garantiye girer mi?

(Topic created on: a month ago)
149 Views
ygcml
Active Level 3
Options
Galaxy S
Öncelikle sorunun anlaşılması için mevzuyu anlatmak istiyorum.

Az önce telefonunun kılıfını çıkardım (cihazım s24 ultra) elime kırılmaz camın kenarına dokunmuş gibi bir cama takılma hissi geldi başta kırılmaz camın olduğunu sanarak hiç umursamadım ancak bir daha elime aynı cam hisse tekrar geldi bu sefer elim telefonun arkasındaydı, kontrol edince **bleep** ettimki arka camın orta kısımı çok az da olsa kalmış, pil şişmesi gibi durmuyor kasada genel bi bombelenme yok ama camla kasanın olduğu kısım da bi kalkma bariz görülüyor hatta üstüne bastırınca camın içeri doğru girdiğide gözüküyor. 

Bu sorun garanti kapsamında bir sorun mu? Bilgisi olan arkadaşaklar varsa yardımcı olabilirler mi.
5 Comments
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Bence ücretsiz pil değişimi yaparlar pilin şişmesi ne zaman kullanıcı hatası olmuş
HASAN_S24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Ama bellide olmaz samsung bu
binzet
Active Level 4
Galaxy S
Bence gider. Pilde veya arka camda (tahminim) sorun varsa büyük ihtimalle kullanıcı hatası değildir. O yüzden garanti kapsamına garanti bitmediyse bence girer.
0 Likes
Mr-Doctor
Expert Level 5
Galaxy S
Pil şişmesi sebebiyle arka cam çatladıysa garanti dahiline girmesi lazım. Hem pil hem arka cam değişimi yapması gerek servisin. Yapmazlarsa üstüne gidin bu durumun
0 Likes
fansema
Active Level 8
Galaxy S
Kağıt girecek kadar boşluk varsa garantiye alırlar
0 Likes