Original topic:

Garanti BBVA Uygulaması Absürt Pil Kullanımı

(Topic created on: 01-20-2026 11:36 AM)
421 Views
GalaxyKullanısı
Active Level 2
Options
Galaxy S
GÜNCELLEME: Play Store'da yorum yapmıştım. İletişime geçtiler. Sorunun farkında olduklarını ve üzerinde çalıştıklarını belirttiler. Şimdilik NFC özelliğini kullanmayacağım. Güncellemeyi bekleyeceğim. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için geçici çözüm: NFC ayarlarından Garanti BBVA uygulması seçiliyse seçeneği değiştirebilirler.

Galaxy S24 FE cihazımda son bir aydır şarj süresinden şikayetçiydim. Daha öğlen olmadan şarjım %100'den %50'ye kadar düşüyordu. Çalıştığım için telefonla ilgilenmiyorum bile. Bir hafta önce kontrol ettiğimde Garanti BBVA uygulamasının arka planda çok fazla pil tükettiğini farkettim. "Durmaya Zorla" düğmesine dokununca uygulama durmuyor. Son çare uygulamayı kaldırıp tekrar kurdum 1 haftalığına düzeldi. Şimdi daha kötü. Daha saat 11:32 ama şarjım %100'den %42'ye düştü bile. Şimdi mecbur yine uygulamayı kaldırdım. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Derin uyku modu işe yaramıyor.

image

11 Comments
asphyxiate
Active Level 6
Galaxy S
Cihazinizda bir sikinti olmasin?100den 42 ye dusmesi pilde bir sorun oldugunu gosteriyor gibi.uygulama bende de var ama pil normal yiyor
0 Likes
Galaxy S
Uygulamayı kaldırdıktan sonra 2-3 gün boyunca öyle kullandım ve öğle saatlerinde pil seviyesi anca %85'lere düşüyordu.
0 Likes
asphyxiate
Active Level 6
Galaxy S
Uyg ustune basili tutup infoya tiklayip pil kismina gelin.normalde orasi optimize secili olmasi gerek.sizde de oyle mi?
0 Likes
Galaxy S
Kısıtlanmış olarak ayarladım hatta uygulamayı her kullanımdan sonra uyku moduna bile aldım ama işe yaramıyor.
0 Likes
asphyxiate
Active Level 6
Galaxy S
Kisitlanmis bile secseniz optimizeye gececektir.bendeki pil kullanimi yuzde 1-2.kullanima gore degisir gerci ama yuzde 25 asiri.baska bir sorun var gibi.cihazin pil sorunu yoksa tabi
0 Likes
Galaxy S
Yukarıdaki kullanıcının önerisini deneyeceğim. Teşekkür ederim.
0 Likes
Galaxy S
NFC zaten kapalı. Sadece ihtiyacım olduğunda açıyorum.
0 Likes
Galaxy S
Hayır, yapmadım. Ama deneyeceğim. Bu sorunumu çözse bile her NFC kullanmak istediğimde bunu düzeltmem gerekecek. Bu gerçek bir çözüm gibi gözükmüyor.
0 Likes
Galaxy S
Anladım şimdilik söylediğiniz gibi kullanacağım mecbur. Sanırım uygulamayı seçince sürekli açık tutuyor. Bu nedenle şarj fazla gidiyor. Durdurmak ve kısıtlamak işe yaramıyor. Teşekkür ederim.
0 Likes