cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Game launcher gerçek ısı değerini yansıtmıyor mu ?çünkü 44 derece duruyor 🤔

(Topic created on: 08-09-2023 10:01 AM)
EsatSemih
Active Level 7
Options
Galaxy S

.Şuan telefonun 44 derece olmadığı çok normal derecede  bariz hissediliyor.

Yaptığım meslek gereği ellerim ısıya alışkın olmasına rağmen beni Bile rahatsız edecek kadar hızlı bir ısı artışı mevcut telefonda 

Ve en yüksek ayarlarda değil.
Ve bugün servise yollayacağımı söylediğim aradılar ve yarın sizinle tekrar iletişime geçiniz dendi bugün kargo ya vermeden son bir el atayım dedim.

Bu nasıl bir düzmece elimde söylenilen ısıdan yukarısı belirten değerler var. 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Esatsemih,

Bu durumun, Samsung yetkili servis merkezimiz tarafından kontrol edilmesini isterseniz, size yardımcı olabilmemiz için 4447711 Samsung çağrı merkezi numarasından veya aşağıda bulunan link üzerinden bize ulaşıp, çevrimiçi kanallarımız aracılığıyla servis süreçleri hakkında bilgi alabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

19 Comments
yksuf
Active Level 7
Galaxy S
hava sıcak nem oranı yüksek cihazla alakalı olduğunu sanmıyorum benim de gün içinde aynı dereceleri görüyor oynamayıp bekletsem de sıcak telefon git dondurucuya at 5 dk sonra yine kullan
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Dondurucuya atmak telefonun içindeki metal parçalara ciddi şekilde zarar vermektedir.
Bir metali veya demiri birden ısı gösterip sonra birden soğuk uygulamak ciddi şekilde malzemenin ömrünü kısaltır.
Ve bataryaya zararını yazmadım daha sen düşün ne kadar sakıncalı olduğunu batarya ömrünü kısaltır yaptığın şey haberin olsun.
Bunun en iyi örneği demir yollardır.
Az girip keşke araştırsanız 🤦
yksuf
Active Level 7
Galaxy S
yıllardır yaptığım şey bi sorunu olduğunu sanmıyorum dondurucu soğutma sonuçta parçalara nasıl zarar versin buzla kaynak mı yapıyoruz 😄
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
O iş öyle olmuyor senin o parça dediğin şey 4-5 nanometre orayı atlıyorsun.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Camın soğuktan çatlayabildiğinden haberiniz var mı?
Telefon sıcak dondurucu -18 -20 derece ani sıcaklık değişimi ve çat
yksuf
Active Level 7
Galaxy S
telefon ekranları kötü malzemeden oluşmuyor kardeşim 4 5 tane katman var camın arkasında antartika soğuna atmıyoruz çatlasın
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Camın çatlamasını değiştirmiyor yinede ve -20 dereceye atıyorsun buzluk -20 derece vs oluyor.
Tomar753AN
Active Level 5
Galaxy S
Format atmayı dene. En yaygın çözüm genelde formatır. Telefonuna virüste bulaşmış olabilir bu yüzden ısınıyordur. Umarım yardımcı olabilmişimdir
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Keşke öyle bir şeçenek olsa ama uzaktan destekten tut kendimde olmak üzere 5 kere reset attım fotmat attım .
mcaffe var yıllık üyelik ve samsungla işbirliği var.
Kolay virüs bulaşıcağını düşünmüyorum. mcaffe her gece 3-4 de bütün dosyalarıda kapsıyan bir tarama yapar öyle ayarladım.

Apk indiren bir kullanıcı değilim.
Telefona tam erişimi olan tek uygulamadır.