cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Game Booster

(Topic created on: 03-07-2021 04:23 PM)
11648 Views
PriceTR
Active Level 8
Options
Galaxy S

Game Booster uygulamasını kaldırma, devre dışı bırakma ya da oyun sırasında durdurabilir miyim ?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy S
Game booster yani oyun eklentileri uygulamasını telefonunuzdan kaldırabilirsiniz.Ve gameboosterı aktiflikten çıkartabilirsiniz.

Screenshot_20210307-162618_Game Plugins_369.jpg

View solution in context

Solution
Galaxy S
Kaldırılmaz Zaten kaldırılsa gösterdiğin yerde kaldır yazardı yada devre dışı aktif olurdu Sadece, oyun eklentilerini indirirsen game booster plus onun yerine geçer

View solution in context

10 Comments
Solution
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy S
Game booster yani oyun eklentileri uygulamasını telefonunuzdan kaldırabilirsiniz.Ve gameboosterı aktiflikten çıkartabilirsiniz.

Screenshot_20210307-162618_Game Plugins_369.jpg

PriceTR
Active Level 8
Galaxy S
Bahsettiğim uygulama game booster plus değil cihaza entegre olarak gelen game booster uygulaması.

Screenshot_20210307-162852_Settings.jpg

YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy S
Maalesef sistem uygulaması olduğu için kaldıramazsınız.
Galaxy S
alliance shield x kullanarak çalışmasını engelleyebilirsin
Galaxy S
bu arada oyunların kasmasını sağlayan uygulama bu değil ve sağolsunlar onuda durdurulamaz bir şey yapmışlar
Solution
Galaxy S
Kaldırılmaz Zaten kaldırılsa gösterdiğin yerde kaldır yazardı yada devre dışı aktif olurdu Sadece, oyun eklentilerini indirirsen game booster plus onun yerine geçer
RedDawnツ
Active Level 7
Galaxy S
Kardeşim ben devre dışı bıraktım oyunlarda kasma azaldı hissedilecek kadar dediğiniz uygulama oyunları fecii kastiriyor
Galaxy S
game optimizing service uygulamasını devre dışı bıraktınız mı yaptıysanız nasıl yaptınız ve adb kullandıysanız kullandığınız kodu atar mısınız
RedDawnツ
Active Level 7
Galaxy S
allience shield x den yaptık kanka durdurdum kasma gitti