cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galeri görünümü

(Topic created on: 01-11-2021 07:34 PM)
14280 Views
Gökhan89
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Wipe data işlemi sonrasında Samsung Galeri uygulamasında, Galeri > fotoğraflar sekmesinde, fotoğraflar tarihe göre sıralı olarak gözüküyor. Öncesinde galeriye girince doğrudan bütün fotoğraflar gözüküyordu, herhangi bir sıralama yoktu. Daha doğrusu en son çekilen fotoğraf en üstte yer alıyordu ancak birkaç gün önce çekilen ile arasında tarihi belirten satır satır bir ayrım olmuyordu.

Galeri > Ayarlar sekmesinde ise sıralama ile ilgili bir ayar yok! Gerçi Samsung'un galeri uygulamasında neredeyse doğru düzgün hiçbir ayar yok!

Nasıl çözülür?

Cihaz S7 edge

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Gökhan89,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Yorumunuzla, foruma katkı sağladığınız için teşekkürler. Yaşamış olduğunuz durumu, uzaktan erişim ile görsel olarak, sizinle beraber kontrol edip, daha detaylı yardımcı olabiliriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
5 Comments
SamsungBey
Active Level 2
Galaxy S
android 8in en kutsal sorunu bu galiba😂
0 Likes
Gökhan89
Beginner Level 2
Galaxy S
Zorla 3.parti uygulama kurduracaklar insana... Koskoca Samsung'un yaptığı galeri uygulamasında sıralama, gruplandırma seçenekleri yok. Resmen şaka gibi!
0 Likes
aydinidris
Active Level 4
Galaxy S
galeride seceneklerde sirala kismi varsa oradan gruplandir kismini kapatabilirsin, o aradaki bos satirlarin ortadan kalkmasi lazim. benim cihazim seninkinden degil ama android10 da su an icin o yönde oluyor. cok farkli olmasa gerek diye dusundum.
0 Likes
Gökhan89
Beginner Level 2
Galaxy S
Maalesef öyle bir seçenek yok. Düzenle var ama sadece birden çok fotoğrafı seçip silmeye yarıyor.
Bir albüme girince sıralama seçenekleri var ancak sadece albüm içindeki fotoğraflar için geçerli oluyor.
İşin garip tarafı reset öncesi kullanıyordum, şimdi yok.
Ve evet, Galeri uygulaması güncel.
0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Gökhan89,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Yorumunuzla, foruma katkı sağladığınız için teşekkürler. Yaşamış olduğunuz durumu, uzaktan erişim ile görsel olarak, sizinle beraber kontrol edip, daha detaylı yardımcı olabiliriz. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes