cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galeri Albüm sorunu

(Topic created on: 04-06-2025 11:16 PM)
175 Views
Omer21
Active Level 6
Options
Galaxy S
Arkadaşlar fotoğraflar bölümündesadece kamera ile çekilen fotoğraf albümünün gözükmesi için bir seçenek var mı? Burda örneğin whatsapp fotoğrafları veya internetten indirilen veya farklı klasördekiler de gözüküyor. Xiaomide vardı öyle özellik ayarlardan sadece kamera bölümünü seçince sadece çektiğimiz fotoğraflar gözüküyordu. **bleep** da aradım ama bulamadım. Varsa öyle özellik veya bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Herkes one 7 arıyor şuan benim soru farklı olmuş olabilir ama bu da benim için önemli🙂
image

10 Comments
winner1337
Active Level 8
Galaxy S
albüme basıyorsun bitti dostum. bu kadar
Omer21
Active Level 6
Galaxy S
Albüm kısmı değil fotoğraflar kısmında sadece kamera fotoğrafları diyorum
Tyhan
Active Level 7
Galaxy S
Benim bildiğim, albümler sekmesinde var o dediğiniz. Hatta albümler kısmında da 3 noktaya bastığınız zaman, temel albümleri seç kısmından hangi albümlerin görünmesini istediğinizi seçebiliyorsunuz.
Omer21
Active Level 6
Galaxy S
Evet o kısmı biliyorum. Teşekkür ederim yorum için. Fakat fotoğraflar kısmında var mı diye merak ettim.
Galaxy S
Albümleri gizle seçeneği var Ama onda da kamera, ekran görüntüleri ve indirilenler gizlenemiyor Diğerlerini gizleyebilirsin
Omer21
Active Level 6
Galaxy S
Evet doğrudur. Demek ki yok o zaman o özellik.
kane12
Active Level 5
Galaxy S
albümlere bas> üstteki üç noktaya bas> albümleri gizle
Omer21
Active Level 6
Galaxy S
Teşekkürler yorum için. Bu kısmi çözüm. Gizle yapınca albümler sekmesinde de gözükmüyor. 😊sadece fotoğraflar sekmesinde olmasın istiyorum. Demek ki çok şey istiyormuşum😂
kane12
Active Level 5
Galaxy S
mecbur albümlerden kamera fotoğraflarına gireceksiniz