Resolved! Solved

Original topic:

Galaya S22 Ultra

(Topic created on: 03-13-2022 08:22 PM)
511 Views
DiskocuDeDe
Active Level 1
Options
Galaxy S

9 martta kullanmaya basladigim telefonum dun aşırı ısınma var diyerek sarj yapmıyor telefonum şarjı bitti kablo ve başlık orijinal type c şuanda tüm bilgilerim ile telefonda mağdur bir durumdayım telefonum açamıyorum bu sorunu yaşayan var mı benim gibi 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba DiskocuDeDe,

Yaşadığınız durumu Samsung onaylı farklı orijinal Samsung şarj aleti ile kontrol etmenizi, durumun devamı halinde cihazınızın kontrol edilebilmesi için en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret etmenizi rica ederiz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

6 Comments
Galaxy S
Yeni çıkan telefonları en az 6 ay bekleyip öyle almanız mantıklı olur, Çok erken almışsınız böyle sorunlar olması çok anormal degil ama bir servise verin .
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Garanti belgesi ile birlikte cihazı Samsung yetkili servis merkezine teslim etmenizi tavsiye ederim
DiskocuDeDe
Active Level 1
Galaxy S
Tesekkur ederim zaten servise goturecegim ama tum bilgilerim orada kayitliydi sacma sapan birsey anlamiyorum telefonu gec almak bence bir çözüm degil
MuzoS23
Expert Level 3
Galaxy S
Güncellemeler varsa yapın hala devam ederse iade falan deneyin
DiskocuDeDe
Active Level 1
Galaxy S
Guncelleme yapamiyorum çünkü sarj olmuyor
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba DiskocuDeDe,

Yaşadığınız durumu Samsung onaylı farklı orijinal Samsung şarj aleti ile kontrol etmenizi, durumun devamı halinde cihazınızın kontrol edilebilmesi için en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret etmenizi rica ederiz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.

MOD