Original topic:

Galaxy s26 ultra ekran süresi

(Topic created on: a month ago)
239 Views
umut_s26ultra
Active Level 3
Options
Galaxy S

Bu pazartesi Galaxy s26 ultra aldım. Wifi bağlıyken ortalama 7 buçuk saat, mobil veriye geçince 5 buçuk saate yakın ekran süresi veriyor. Bu normal mi? Dün akşam pilin ne zaman biteceğini falan hesaplamiyordu bugün sabah 20 saat 15 dk diye ibare çıktı yani kullanım aliskanligimi öğrenmiş mi oluyor anlamadım öyle bir seyler okumustum. Bu normal mi ya da ne zaman düzelir? WhatsApp nstagram ve X (twitter) da geziniyorum genelde. Ayrıca bu silisyum bataryayı nasıl şarj etmek lazım bi özen gosterilmeli midir? örneğin %20-80 arası durması sağlıklıdır diye şeyler okudum. Yardımcı olursanız sevinirim

0 Likes
6 Comments
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
İlk 2 hafta şarjin hızlı bitmesi normal, 20-80 arası iyidir, yeterli gelmez ise 20-90 veya 20-100 olarak ta kullanabilirsiniz şarjı %20 nin altına olabildiğince düşürmeyin yeter
umut_s26ultra
Active Level 3
Galaxy S
Şu an 20-90 yapıyorum wifi de 5,5-6 saati görüyorum 7 buçuk saati %30 luk kullanılmayan kısım için de dahil ederek dedim aynı şekilde de mobil veride de 4 saati geckin civarda ekran süresi alıyorum orana vurunca bu şekilde bir istatistik koydum
0 Likes
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
1 hafta kadar geçsin düzelecektir. Bende de aldim şuan 11saate yakin süre alıyorum
umut_s26ultra
Active Level 3
Galaxy S
Sizde de aynı şekilde mı olmuştu ilk haftalarda
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Aynen öyle
Rentr
Active Level 4
Galaxy S
bende kullanıyorum 1. ay doldu sabah 9 dan gece 1 e kadar elimde oluyor telefon %30 şarj kalıyor.
0 Likes