Original topic:

Galaxy s25 fe

(Topic created on: 01-03-2026 12:06 AM)
419 Views
atak99
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhabalar 9 aralık 2025 te galaxy s25fe telefon satın aldım telefon aldığım günden bu güne hiç kullanamadım sürekli servise gönderdim kendi kendine sürekli kapanıyor members üzerinden hata gönderimi yapıyorum 3. Kez gönderim sonucu yetkili servisteki teknisyen hatayı tespit edememiş?? Bugün geri aldım servisten geldi yine aynı sorun sebebi nedir daha önce böyle birşey yaşayan var mı öneriniz nedir ? 

23 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
"Ayıplı mal" durumunda ilk 6 ay içerisinde cihaz değişimi veya ücret iadesi hakkınız bulunuyor. Ücret iadesi veya cihaz değişimi isteyin, kabul etmezlerse tüketici hakem heyetine başvurun
atak99
Active Level 2
Galaxy S
Ayıplı mal olduğunu nasıl ispatlamamız lazım resmi evrak gerekmez mi
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Servis raporunda arıza düzeltilemedi gibi bir sonuç yazıldıysa o yeterli olacaktır. Ama siz isterseniz sorun yaşanan anlarıda kaydedin.
0 Likes
atak99
Active Level 2
Galaxy S
Yazılım güncellemesi yapıldı herhangir bir hata tespit edilemedi yazmışlar ama media markt şubesine defalarca mail samsung yetkili servisine hata aldığıma dair video gönderdim ama sonuç alamıyorum.
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Tüketici hakem heyetine başvurun hocam cihazın sorunlu olduğunu kanıtlarla gösterin. (Video kaydı fotoğraf vs. Her türden kanıt bu süreçte işinize yarayacaktır.)
0 Likes
Canege
Active Level 5
Galaxy S
Teli kime gönderdim mediayaya mı yoksa direk sasmunga mı eğer aynı tel ikincikez aynı sorun cıkarırsa 3. De değişmesi lazım ben ise 24 fe 2025 ağustos idefix ten aldım tel 2 ay icersinde bozuldu bende teli idefix yerine direk samsunga gönderdim tel yenisi ile bire bir değişti
0 Likes
atak99
Active Level 2
Galaxy S
Media markt e götürdüm 3 kere
0 Likes
atak99
Active Level 2
Galaxy S
Tamamdır hocam teşekkür ederim
0 Likes
MuhammedA24