cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy s23 ultra kronik sorun

(Topic created on: 2 weeks ago)
213 Views
galaxys23ultra
Active Level 2
Options
Galaxy S

Gecen ay media market e gittim ve degisim kampanyasindan samsung s23 ultra telefonumu degistirmek istedigmi soyledim ama bana s23 ultrayi almadiklarini ve bu modellerde kronik sorun oldugnu soylediler.

Konuyla ilgili bilgisi olan varmi nedir bu kronik sorun
9 Comments
DurukanAKDAG
Active Level 8
Galaxy S
Almak istemedikleri için boş yapmışlar resmen kötülemişler. Ne kronik sorunu varmış onu neden söylemiyorlar hayatları YALAN DOLAN.
Galaxy S
Vatan bilgisayara gittim onlar da s21.s22.s24 aliyoruz ama s23 almiyoruz dediler basina gelen varmi
DurukanAKDAG
Active Level 8
Galaxy S
Takipteyim kardeşim sonuna kadar seninleyim 🫡
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy S
Ne kronik sorunu varmış onu da sorsaydın keşke, verecekleri cevabı çok merak ediyorum, bahane üzerine bahane üretmişler, kafalarına göre kural yazıyorlar. İnternetten al hocam , uğraşma en iyisi, orada da değişim kampanyası var. Milleti keriz sanıyorlar da keriz avına çıktık sanıyorlar, sinir oluyorum böyle durumlara cidden. Tüketici Hakem Heyeti'ne gidince de 360 derece geri dönüyorlar ama. Kaldı ki kronik sorunu olsa da o üreticiden kaynaklı bir durum, o zaman S23 Ultra alanların hepsi mağdur mu olacak böyle yani, saçmalığa bak.
Galaxy S
Sordum ne sorun var diye bilmediklerini soylediler. Genel mudurluk kaldirdi listeden dediler.. samsunga degisim kampanyasi icin vereyim diyorum ama istanbula gitcekmis kargoyla orda fiyat biceceklermis telefona oda sacma geldi bana
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy S
Yok fiyat biçiyorlar, o bütün değişim kampanyasına katılan firmalar için geçerli, sistem bu şekilde de, orada telefonun durumunu değerlendirip eskime durumuna göre fiyatını arttırıp azaltıp bir fiyat belirliyorlar da, bunlardan keşke ama keşke bizim de haberimiz olsa, Ne yapabileceğimizin bir yolunu çizeriz en azından.
Galaxy S
Simdi adam benim telefonu dusurse 35 bin tl tahmini geri alim ucreti diyor orda baktiklarinda telefon dusmus deyip 10 bin tl fiyat bicseler kime neyi nasil ispatlicaz
BerkeS24Plus
Active Level 7
Galaxy S
İşte bu yüzden değişim kampanyası için en güvenilir yerler telefon markasının kendi siteleri hocam, ama orada da yeni alacağın telefonlar çok pahalı oluyor. Değişim kampanyalarının da bir sürü parametresi oluyor değerlendirme kriterleri olarak. İki ucu birşeyli değnek yani. 🤷 ♂️
Zafercan
Active Level 6
Galaxy S
Kronik sorun mu? Net yalan söylemişler sana
0 Likes