cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy s22 Pil Sağlığı

(Topic created on: 05-27-2023 10:39 PM)
Aykut
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Merak ettim accubattery i indirdim. Pil sağlığı %86 larda daha önce kullandığımda %97 lerdeydi. Tabi bu tarz uygulamalara guvenmeme lazım ama yinede doğruluk payı vardir diye düşünüyorum keza s22 şu anda Pil dayanmıyor günde 2 ye çıktı şarj olayım. Bataryayı su gibi içiyor. Yani bir işlemci yapıyorsun ama dengesiz stabil olmayan bir işlemci ne denir ki pes. Members da durum iyi diyor bataryada sorun olduğunda zaten uyarı yapıyor fakat %86 lara düşmesi bir tık üzdü daha 7 ay oldu alalı. 

image

image

6 Comments
samsung_A23
Active Level 7
Galaxy S
AccuBattery Pro asla güvenmiyorum çok yanlış gösteriyor ilk telefon a23 aldım 3 gün sonra bu indirdim %89 gösterdi ekran süresi 6 ve 7 saat alıyor
Bu uygulama güvenmeyin gidip Samsung members tanımlama pil bak hep iyi ve normal der ama sayı gösterişi yok yani bu önemli değilScreenshot_20230527_224801_Samsung Members.jpg
Aykut
Expert Level 2
Galaxy S
Yani 3. Parti bir uygulama olduğu için bende pek güvenmiyorum ama yinede boş yere koymamislardir onu diye düşünüyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu söylediğiniz uygulamanın doğru söylediğini Hiç sanmıyorum çünkü batarya ömrü Öyle hızlı kısalsaydı bil bir yıl içerisinde mahvolurdu o uygulamanın mantığına göre benim düşüncem böyle açıkçası. Samsung destek ekibini arayıp uzaktan erişim talebi oluşturun onlar bataryanızın yüzde kaç sağlığı kaldığı konusu hakkında bilgi verirler. 4447711
Aykut
Expert Level 2
Galaxy S
Tamamdır teşekkür ederim
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Şarj durumuna göre karar veriyor. Tam bittiği zaman takıp tam dolduğunda çıkartırsanız %95 üstü verir. Yoksa 80 leri gösteriyor. Şarj döngüsüne göre istatistik çıkarıyor. Batarya sağlığından ziyade şarj etmeyle alakalı. O yüzden çok dikkate almamak gerek.3 günlük telefonda bile %95 leri görmüştüm eski telefonda.
Aykut
Expert Level 2
Galaxy S
He anladım tamamdır teşekkürler