- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
One UI 4 den beri aynı sorunu yaşıyorum geçenlerde yine 5.1 güncellemesi geldi ama hala düzelmedi bende mecburen bu gönderiyi yazmak durumunda kaldım, yani bilmiyorum bunları yazmam sorunu düzeltirmi ama şöyle anlatayım kısaca; Telefonum 120hz adaptif modunda iken Amazon Prime ve Netflix gibi uygulamalarda bir şey izlerken hareketli sahnelerde özelllikle çok fazla takılma oluyor ve bu gerçekten çok rahatsız ediyor yani fps mater ile kontrol ettiğimde **bleep** fps in bu uygulamalarda 30-40 civarına düştüğünü gördüm sanırım **bleep** bu fps düşmeleri yüzünden çok fazla takılma oluyor, eğer cihazı 60hz ekran moduna alırsam böyle bir sorun olmuyor ama kardeşim ben bu telefonu 120hz de kullanmadıktan sonra bana ne avantajı olacakki? Burdan samsung yetkililerine sesleniyorum kaç kere güncelleme geldi ama bir tanesinde bile bu sorunla ilgili bie düzeltme yapılmadı, lütfen bu sorunu kısa zaman içinde düzeltin yada nasıl bir yol izleyeceğimi belirtin gerçekten sırf bu yüzden samsung kullanmak istemiyorum ya müşteri deneyimi yazılımı anca bu kadar kötü olabilir.
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2023 10:43 PM in
Galaxy SMerhaba MustafaErdqn,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2023 07:09 PM (Last edited 02-18-2023 07:10 PM ) in
Galaxy SNetflix ve Amazon 120 fps yayın yapmıyor ki zaten, aktive ederek elde ettiğin bir kazancın yok. Haklısın böyle bir sorun olmamalı, ama netflix, amazon, disney+, youtube gibi uygulamalara girdiğin zaman telefonu 60 fps'e çeken, uygulamadan çıkınca da 120 fps'e geri çeken bir rutin yazarsan, bu sorun hiç başına gelmemiş gibi idare edebilirsin, en azından çözülene kadar.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2023 07:38 PM (Last edited 02-18-2023 07:40 PM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2023 07:53 PM in
Galaxy SBen problemi anladım da, sen benim seni anladığımı da anlamamışsın. Kalkıp da Samsung'un yerine yazılımı onaramam. Ama rutinler diye bir özelliği var telefonunun, 60 hz'de de sorun yaşamıyorum 120'de oluyor diyorsun, gir rutinlere, netflix'e, amazon'a vs girersem telefonu 60 hz moduna al, bu uygulamalardan çıkınca da 120 fps'e geri dön dersen, sadece o uygulamalarda otomatik olarak 60 hz moduna geçersin, 60 hz'de fps düşme sorun yaşamadığını söylediğin için yine yaşamamış olursun. Ben örnek olarak youtube demişim senin söylediklerinden farklı olarak. Genel olarak nerede sorun yaşıyorsan fps ile ilgili, ve dediğin şartlarda gerçekleşen, bu dediklerimi uygulayabilirsin. Gereksiz panik atak ve sinir halindesin az sakinleş. Dediklerimi bir anla. Tek derdin kendini anlatmak olursa karşı tarafı anlayamazsın. Karşı tarafın seni anladığını da anlayamazsın.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2023 07:55 PM in
Galaxy SBunun da geçici, karakucak güreşi tarzı bir çözüm olduğunun altını çiziyorum, problemi gidermeyecek, buradaki hiçkimse de bu problemi gideremez, ama samsung bir düzeltme yollayana kadar idare edebileceğin geçici bir çözüm bu. Başka bir şey değil.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2023 08:01 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2023 08:02 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2023 08:04 PM in
Galaxy S"Kardeşim" diye girizgah yapınca, konuşmanda bir aşırı heyecan varmış gibi bir sezgi yaşadım işte.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2023 08:07 PM in
Galaxy S
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-18-2023 10:43 PM in
Galaxy SMerhaba MustafaErdqn,
Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/
Teşekkürler.
MOD