cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy s22 Isınma Uyarısı

(Topic created on: 07-25-2023 01:50 PM)
751 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Son zamanlarda bu ısınma muhabbeti ile epey başınızı şaşırdım kusura bakmayın. İlk defa cihazda böyle bir uyarı aldım. 5 dakika filan cihazı kullanmadım ısıdan. Kullandığım uygulamalar da aşağıya ekliyorum. Aldığımdan beridir böyle zaten bu cihaz. 

image

image

Kamerayı aralıksız 27 dakika kullanmadım bu arada. 

image

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sen niye deyistirivenki markayi.
Galaxy S
Telefonumdaki birkaç yazılımsal hatalar hala giderilmedi. Tek bu sorunlar bende de yok diger cihazlarda da var ..Kamerasal anlamda da samsunglarda da genel bazi sıkıntılar var. Mesela kırmızı gülleri çok doygun çekmesi,sari ve turuncu ciceklerde odaklanma sorunu(foto koyarim) gibi sorunlar var (samsungun çoğu cihazında var)Ultra geniş açıyi portre ve ağır çekim modunda kullanamazken apple da var. 2x veya 3x olmasi lazim o s21 ultra ile geldi. S22 ultraya ve s23 ultraya bu sene gelmesi ayri bi komik.Ve her yazılımda bir sorun gidip baska bir sorun geliyor. Ve bir başka sorunum ise telefon isinmayinca veya ısınınca parlaklığı kisiyor. En son baktığımda telefon 36° idi saçma bir şekilde kıstı. Ve ram çok yiyor bu sistem. Daha az kullansin diye ugrasmayip daha fazla ram koymaya gidildi. Arka planda bir suru uygulama açınca ister istemez yavaşlıyor. Ama ben kapatmak istemiyorum çunku istediğim uygulamaya girerken ek pil harcamiyor. Apple'da da yese bile çok az bi ram kullanimi var arka planda. Ne yavaşlama oluyor ne de kasma.
Diğer sebebi ise babam. Samsung almama taraftarinda eger samsung almaya ikna edebilirsem s23+ alabilirim. Eğer apple alırsa ikinci el 13 pro veya 0 iphone 13. Cihazları yine de test edicem. Ona göre bir karar alırım artik20230715_201346_1000003661_1689441227.jpgScreenshot_20230725_175224_Samsung Members.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
M52 s21fe hangisini kullaniyon.
Galaxy S
M52 yi kullaniyorum. S21fe cihazi bana ait değil, Kuzenimin. Beraber aldığımız için fotoğraf denemesi yapmıştım o fotoğrafları da membersa atmıştım o gun.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Tamam. Hayırlısı olsun.inşallah.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
4 uygulamada ney bilmiyorum
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
He
Mustafa3437
Expert Level 5
Galaxy S
Aod yi kapayın cihaz beklemedeyken biraz soğusun. Karanlık mod da kullanın hem pil hem de ısınmaya faydası olabilir az biraz.
circassiann
Expert Level 5
Galaxy S
Senin cihazda baya bı sıkıntı var kardeşim.neden öyle yapıyor acaba..servis ne dedi gosterdinizmi
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Gösterdim ilgilenmediler bile tekrardan bunları göstereceğim