cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy s22 Isınma Uyarısı

(Topic created on: 07-25-2023 01:50 PM)
718 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Son zamanlarda bu ısınma muhabbeti ile epey başınızı şaşırdım kusura bakmayın. İlk defa cihazda böyle bir uyarı aldım. 5 dakika filan cihazı kullanmadım ısıdan. Kullandığım uygulamalar da aşağıya ekliyorum. Aldığımdan beridir böyle zaten bu cihaz. 

image

image

Kamerayı aralıksız 27 dakika kullanmadım bu arada. 

image

21 Comments
Galaxy S
Bugun ekran goruntusu ile servise gidin degisim talep edin en kotusu anakart degusir degisim yapulmaz ise
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Tatildeyim şu anda gidemem ne yazık ki anca 2 gün sonra gidebilirim.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. Sanırım Samsung telefonunuzdaki soruna çözüm bulamıyor açtığınız konulardan anladığım kadarıyla. Anlamadığım bir şey daha var açıkçası. Ne için tüketici hakem heyetine başvurup cihazı geri iade etmeyi para iadesi almayı istemediğini. Bence tüketici hakem heyetine başvurun cihazı iade edip para iadesi almayı talep edin kazanırsanız da aldığınız paranın üzerine bir miktar daha ekleyip s23 modeli alın.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Tüketici hakem heyeti ile uğraşmak istemiyorum çünkü 3 ila 6 ay arası sürüyor ve onu bekleyemem açıkçası.
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Telefona el mi konuluyor?
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Galiba öyle oluyor.
Galaxy S
Evet telefon incelemeye gidiyor. Onun yerine geçici cihaz veriliyor mu bilmiyorum açıkçası
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Uğraşmak istemiyorum diyorsunuz ama mağdur oluyorsunuz bu durumda da uğraşmanızı tavsiye ederim yani.
Galaxy S
S23 de de bazi isinma sorunu yaşayanlar var. Servis ilgilenmiyor da. Aykut da en son bana Karşi rakip Apple a geçeceğini demişti. Büyük ihtimal ben de Apple a geçicem gibi duruyor