cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy s21fe 5g

(Topic created on: 01-04-2022 06:42 PM)
380 Views
Denizzx
Active Level 7
Options
Galaxy S

image

Bu telefonun exynos ile çıkması 4500 mAh olması bence hayal kırıklığı.
10 Comments
TabS7ege
Active Level 8
Galaxy S
Bence exynos 2100 gayet başarılı bir işlemci
Denizzx
Active Level 7
Galaxy S
Exynos güçlü ama çok enerji tüketiyor haliyle çok ısınıyor. O miktar batarya da o telefonun başını çok ağrıtacak.
0 Likes
TabS7ege
Active Level 8
Galaxy S
Daha önce çok exynos lu cihaz kullandım farklı sınıflardan. Şuan exynos 9611 kullanıyorum ve pil performansı eskileri kadar kötü değil ki test videolarına baktım 2100 ün bence olmuş yani artık. Zaten 2200 ü amd ile çıkartacaklar ozaman saha da iyi olacak. Yani 2100 gayet iyi bir işlemci artık o eski exynos sorunları kalmadı bu yeni çıkanlarla. Keşke işlemci adını değiştirsekerdi. Eskiden kalma exynos kötü algısı hala insanların çoğunda duruyor. Mediatek gibi isim yenilemesi yapmalılar (p ve g serisi güçlüydü ama şarjı lüpletiyorlardı ve yeni işlemcilerde bu sorunu düzeltip ismini dymentsy koydular( yazılışları aklımda değil kusura bakma)).
0 Likes
TabS7ege
Active Level 8
Galaxy S
Hatta s21 exynos modelinin pil testlerine bakmanı öneririm birçok telefon ile aynanda karşılaştırılıyor ve hiç fena performans sunmuyor. S21 4000mah batarya ile geliyor aynı işlemci kullanan fe 4500 ile geliyor. Hayli hayli yeterli olacaktır.
0 Likes
Denizzx
Active Level 7
Galaxy S
4k 60fps video çekerken olsun diğer kullanımlarda olsun pil konusunda alanlardan şikayetler gelecektir.
0 Likes
TabS7ege
Active Level 8
Galaxy S
Her cihazda olacağı kadar şikayet gelecektir çünkü gerçekten artık exynos değişti. Olması gerektiği yere ulaşmasına çok az kaldı bence. 2019 dan beri amd ile iş birliği yapıyorlardı ve exynos işlemcilerinin kötü olduğu algısını (ki eskiler bence de batarya konusunda çok verimsiz) kırmak için exynos 2100 ile sağlam bir çalışma yaptılar performans olarak snapdragon muadilinden geride kalsada şarj verimliliği konusunda artık hiç olmadıkları kadar iyiler. Ön yargıları biraz bırakmak lazım. Şuanda e 9611 kullanıyorum ve eski exynos ları da kullansığım için farkı bariz anlıyorum. Tamam şuan benim kullandığım işlemcinin batarya verimliliği düşük ama e 2100 ile bu sorun kalkıyor ki yük altında işlemci performansına bakılırsa termal anlamda da iyi iş çıkarmış. Eskiden çok inişli çıkışlı grafik olurdu hızlı ısınırdı ve çabuk şarj kaybederdi. Şimdi grafik çok stabil belli bir derecede kalıyor eskisi gibi ısınmıyor ve şarjı eskisi gibi sömürmüyor.
0 Likes
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba
Samsung Galaxy S 20 fe e
Snapdragon işlemcili model seçeneği Türkiye'de satılmaktadır Bu cihazı almanızı öneriyorum
BeratKaran
Active Level 4
Galaxy S
Çok güzel bir telefon duyuruldu bugün S21FE ismi de yaklaşık 14 saat önce duyuruldu. Telefon mükemmel diyecek hiçbir şey yok fakat cihazın estetiği için 4500 mah pil kullanılmış,Tabiki tasarım olarak da mükemmel ama Exynos bir işlemciye 4500mah az gelir diye düşünüyorum. Samsung da Akıllı pil özelliği bulunsada 4500mah exynos işlemciye az diye düşünüyorum. Geri kalanı cihaz Amiral Gemisi sınıfında yani kusursuz olmuş
Galaxy S
Flaş in yeri hiç olmamis
0 Likes