cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy s10 serisi ve s20fe kullananlar iyi okusun

(Topic created on: 11-21-2021 11:26 PM)
488 Views
S21feeAhmett
Active Level 7
Options
Galaxy S

Aşırı ısınma ve hızlı şarj tüketimi tamamen kronik ve tek çözüm yazılım burdan samsung yetkililerine sesleniyorum bu duruma acilen bir çözüm bulunnn!!!

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ahmett16,

İncelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

13 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Exynos ise s20 fe direk para iadesi versinler kronik hatalı o. Baktın yola gelen yok direk tüketici haklarına 👍👍👍
S21feeAhmett
Active Level 7
Galaxy S
S10 var ve ne yazikki 12 güncellemesi ile düzeleceğini umuyorum çünkü gerçekten çok rahatsız edici bir sarj tüketimi var
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Düzelir inşallah hayırlısı 🙂
kömürK67
Active Level 9
Galaxy S
2 ay oldu verdim sonuç bekliyorum
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba kardeşim,

S10 plus ta yok senin bahsettiğin durum kardeşim

S10 ve s10e biraz dhaa sorun yaşıyor Screenshot_20211115-210023_Device care_52077_1636999223.jpg
S21feeAhmett
Active Level 7
Galaxy S
Şuana kadar rahat 10 kişi gördüm s10 plusta dahil ayni sorun
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Demeki bende sorun yok yazılımsal olsa bende de aynı sorun olurdu
Yetkin
Active Level 5
Galaxy S
Kullandığın uygulamalar az şarj tüketen uygulamalar bu yüzden ekran süren uzun. Aynı ekran süresini İnstagram Twitter ve yarım saat oynayacağın herhangi bir oyunla alamazsın. Alman için telefonda birçok şeyden fedakarlık yapman gerekir (aod, edge bildirim, güç tasarrufu vs). Sıradan bir S10 plus kullanıcısının max alacağı ekran süresi 5 buçuk 6 saat arası. Ayrıca daha telefonu adam akıllı kullanmadan şarj 99,98,97 vs oluyor net bir sıkıntı var bu telefonlarda.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Sadece güç tasarufu kulanıyorum genellikle %60 tan sonra açıyorum ve sonuç yine aynı şekilde oyun oynasam da

Evet %100 dolmuyor çünkü ve %97 ye kadar hızlıca bitiyor bu problem yazılımsal buna bir şey demiyorum

Tanıdığımıza da s10 plus bu süreyi alamıyor şans meselesi Screenshot_20210604-001203_Device care_28542_1622754729.jpg