Original topic:

Galaxy Store Üzerinden Satın Alma Kısıtlaması Sorunu

(Topic created on: 11-12-2025 01:07 PM)
236 Views
usermk
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba Samsung topluluğu!

Samsung Galaxy S20 FE kullanıyorum ve PUBG Mobile'da UC satın alırken "Satın alma kısıtlaması" hatası alıyorum. Özellikle Galaxy Store üzerinden işlem yapmaya çalışıyorum çünkü indirim kuponları var, ama yetkisiz giriş tespiti diye ödeme işlemi bloke oluyor.

Sorun Detayları:

Ekran görüntüsünde görüldüğü gibi, "Güvenenliğiniz için ödeme kısıtlandı" uyarısı çıkıyor.

Hesabım güvenli (2FA aktif, şüpheli giriş yok).

Denenen Çözümler:

Önbellek/veri temizleme (PUBG ve Galaxy Store).

Uygulamaların sürümleri günceldir.

Bu sorunla karşılaşan var mı? Özellikle S20 FE veya Galaxy Store kullananlar – çözüm önerisi, destek süreci için yardım eder misiniz? Samsung ekibi lütfen bakar mı? 

Teşekkürler!

image

3 Comments
CetinCihan
Active Level 6
Galaxy S
banka kartı mı kullanıyorsunuz? çünkü banka kartlarının %90 ını reddediyor bilinmeyen sebeple knox sayacını tetikliyor bazı kullanıcılar tekrar deneyerek çözmüş ancak sürekli denemek blokeye neden olabilir
0 Likes
usermk
Beginner Level 2
Galaxy S
Teşekkürler önerin için! Yaklaşık 6 ay önce Papara ile alışveriş yapıyordum. O zamanlar hata falan almıyordum, ama tahminen 10 defa kadar işlemden sonra sorunlar başladı. Bu alışverişler arasında bazısı 1 hafta, bazısı 1 ay ara veriyordu. Ondan sonra durum kalıcı hale geldi; sürekli bu tür hatalar almaya başladım. Eskiden hata kodları veriyordu, ama şimdi sadece resimdeki gibi "satın alma kısıtlaması" uyarısı çıkıyor.

Tekrar denemekten çekiniyorum zaten, bloke yememek için. Güvenli Klasör'de kullanıyorum da çakışma filan olma ihtimali varmı acaba , alternatif bir ödeme yöntemi önerebilir misin?
CetinCihan
Active Level 6
Galaxy S
kredi kartınız varsa onu deneyin veya banka kartını bir süre sonra tekrar deneyin olmasa bankanızla iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz ama büyük ihtimalle samsung kaynaklı çünkü play storede sorun yok
0 Likes