cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Galaxy S9 Plus video pro mod zoom sorunu

(Topic created on: 12-01-2020 02:13 PM)
949 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar.

Galaxy S9 Plus telefonumda Sadece video pro modda zoom sorunu var.
Cihazi bir yere sabitleyip deneme yaptim.
Cihaz yakinlastirma yaparken 7.4x yakınlaştırmaya gelince 2. Kameraya 10x ile geçiyor ve ben daha fazla yakinlaştirdikça kamera sağa doğru kaymaya başlıyor.
Denedigim çözüm yontemleri basarisiz oldu(yeniden baslatma,verileri silme,fabrika ayarlarina dönme, çözünürlük değiştirme vs)

Sorun şu sekilde:

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Topraks9plus,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

İncelememiz için videoyla birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

15 Comments
livingtodie
Active Level 8
Galaxy S
garip.. bende öyle bir şey olmuyor🤔🤔
Fragile
Active Level 6
Galaxy S
şimdi denedim bendede oldu aynısı
Fragile
Active Level 6
Galaxy S
7.4x den birden 10x e atliyor
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Evet 10x e geçiyor ve kamrra sağa doğru kayiyor
Fragile
Active Level 6
Galaxy S
bende klavyede bug a giriyor bazen klavye ekranın dibine kadar yapışıyor.
ekran görüntüsü alırken telefon donuyor kitleniyor hard-off yapmadan düzelmiyor. daha yeni formatladım ama bu sorunlar baş gösterdi.
Fragile
Active Level 6
Galaxy S
pro video modunu 9.21 yapınca 4k 60fps de süre sınırlaması kalkıyor. ve cihaz desteklemiyor diyorlardı ama ben 5dk yı geçerek çekim yaptım ve hiçbir sikinti cikmadi. bu politika ile devam ederlerse müşteri kaybederler. büyük ihtimalle bu durumdan onlar bile bi haber.

Screenshot_20201201-160958_Camera.jpg

Fragile
Active Level 6
Galaxy S
toprak sen bu mevzuyu forumda paylaş insanlar bilsin.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Tamam,bana detayli bilgi verebilirmisin bende detayli paylaşayım.
Fragile
Active Level 6
Galaxy S
pro video modunda ve normal videoda 4k 30fps de 10dk 4k 60fps de 5dk süre sınırlaması var fakat pro video modunda video oranını 21:9 a aldığımız zaman ve 4k 30fps veya 4k 60fps seçtiğimizde süre sınırlaması kalkıyor.