cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy S9+ 3. kez tekrarlanan sorun

(Topic created on: 02-07-2021 09:40 PM)
446 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Merhabalar, yine bir sorun yine bir sorun biliyorum bıktık.

Sansung S9 Plus cihazinda ekim ayinda gelen One UI 2.5 güncelleme sonrasi bir kisi beni aradıgında karsiya ses gitmeme ama ben aradigimda karsiya gidiyor böyle bir sorun var. Aralik ayinda servise verdim 2 guncelleme geldi 2 kere hard reset 1 kere ağ ayarlarina sifirla yapmama ragmen duzelmedi. Bundan servise verdim ve telefon servisten tamir edilmiş bir sekilde çikti ve sorun yoktu Ama servisten çıktıktan 1 ay sonra yeniden ayni sorun başladı. Ben yine servise verdim ve 50tl karşılığı telefonu tamir ettiler. Serviste sorun yine duzeltildi ve elime verildi. Servise verdigimde sorunu test edip gorduler test ettik bizzat yetkililerle. Simdi telefom servisten cikali 1 ay oldu ve yine ayni sorun ortaya çıktı.

Simdi yeniden biri beni aradığında sesim gitmiyor.
Verdigim 50TL ye yazık.
Telefon ikidir servise gidiyor ve ikidir ayni sorun tekrarlanıyor. 
Hayirlisi ise yarin Note 10 şiparisi vereceğim ve s9 plus note 10 gelene kadar serviste olacak.
Umarım bu telefondan kurtulabilirim.

(Note 10 kullananlar deneyimlerini paylaşirsa sevinirim)
7 Comments
PriceTR
Active Level 8
Galaxy S
Büyük ihtimal yazılımsal kronik bir sorundur. Donanımsal olsa her seferinde arızalanmaz. Şimdiden yeni telefonunuz hayırlı olsun hocam.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkürler, Bu sorun bencede yazilimsal.
Bu sorunu s9 kullanicilardan çok nadir bölüm yasiyor ve membersta koskoca s9 kullananlardan 2 kiside bu sorunu yaşadığını gördüm ama diğerlerinde böyle bir sorun olmadığını söylediler.
Bende şanşsız nadir kisimdayim.
Note 10 da sorun yaşamam umarım.
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy S
Geçmiş olsun Toprak, umarım sorunun çözülür ve yeni cihazında problem yaşamazsın.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkürler😊
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim 🙂
kingkong0
Active Level 10
Galaxy S
Merhaba. Note 10 mu yoksa Note 10+ sipariş vereceksiniz? Note 10 un pil performansı üzebilir. Plus modeli bence daha iyi olur.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
note 10 siparis edeceğim.
benim için önemli değil pil konusu.
s9 plustan azda olsa iyidir bence.
benim için oyun performansi ve kamerasi önemli
tof kamera kullanmiyorum 3d tasarımlar yapmiyorum yani.