Original topic:

Galaxy S8 Ömrünü tamamladı

(Topic created on: 04-12-2026 09:49 PM)
282 Views
Berø55
Active Level 6
Options
Galaxy S

image

image

Güle güle dostum aslında bana cok bile dayandin tam 9 yasindaydi deney kurbanı 😔
9 Comments
NOTE7_fan
Active Level 7
Galaxy S
N-n-ne deneyi yaptınız h-hocam
Berø55
Active Level 6
Galaxy S
Aslinda uzuun uzun deneyler yaptim elektrik varken kisadevre yaptirma s8 ve s20 ultra ikisini ayni anda arka kapagi acik bir sekilde su dolu kabın icine koyup buzlukta 24 saat bekletme gibi gibi ve hicbisey olmamisti calisiyordu dexe goruntu gidiyordu en son soketi oturtamayinca nanay oldu
0 Likes
Trovn
Active Level 3
Galaxy S
Çok acımasızsınız.😬 S20 ultra iyi durumda mi bari
Berø55
Active Level 6
Galaxy S
Evet hicbisey olmadi ona anakart ölmüyordu kivilcim vesaire de cikti en son sadece anakart lazimdi birine ekran baglayip test ettim herseyini problem cikmayinca sattim
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy S
Mükemmel cihaz🔥
Rentr
Active Level 4
Galaxy S
evdeki s20 denize dustu aninda patates oldu bundan 4 5 sene once 😂😂😂 sizin ki gene iyi dayanmis
Galaxy S
Kanka bende de vardır 2nci el almiştım babama verdim sadece ekranı gitti 3 bin lira 5 bin tamir istedi ondan sonra s10 aldım onu satmasaydi keske evde kullanırdım sonra 21fe fakat kamerası kötüydü Exynos 2100 baya hızlı ama batarya sömürüyor sonra geldim s23 snapdragonlu 1.5 doldurdum hala performans kaybı yok fakat S25 mükemmel tasarım işlemci güzel ama kamera olmamış S26 exynos çok güçlü ama pili sömürüyor Yabanci testlerde gördüm Snapdragon ile Exynos pil performansı maalesef Exynos 6.37 saat alıyor ama Snapdragon 9 saat çok iyi sonuç aldı.
terzi
Expert Level 2
Galaxy S
Gönder bana çivi cakarim
0 Likes
1Seezy
Active Level 3
Galaxy S
usta benim note 4 hala çalışıyo 😂
0 Likes