Original topic:

Galaxy S25 mi, Galaxy S26 Pro'mu?

(Topic created on: 10-26-2025 01:05 PM)
60 Views
Emre_41
Active Level 6
Options
Galaxy S
Merhabalar,

Söylentilere göre Samsung Galaxy S25 ve Galaxy S26 Pro arasındaki en büyük farklar; işlemci, kamera ve ekran tarafında olacak gibi.

Bildiğiniz üzere S26 Pro'da (Türkiye pazarında) Exynos 2600 olması kuvvetle muhtemel. Öte yandan S26 Pro'da kamera lenslerinin değişeceği ve ekranın QHD+ çözünürlüğü destekleyeceği de söylentiler arasında. 

Sizce hangi cihaz daha tercih edilebilir bir konumda?
18 Comments
Emre_41
Active Level 6
Galaxy S
İleride, nasipse, iki cihazdan birini almayı düşünüyorum. O sebeple sordum
Özkanatt
Active Level 4
Galaxy S
Gelecekse yeni özellikler S25U tababnında olacak daha çok. Yine yenilikler olur ama çok ciddi de olmaz. Ama samsung hep yapıyor bilerek Sadece S26 serisinde çalışan yazılımsal ve yapay zekasal özellikler olur
Emre_41
Active Level 6
Galaxy S
Hocam ultra modelleri güzel fakat çok büyük telefonlar. Kompakt telefonlar daha çok hoşuma gidiyor. Hali hazırda A55 kullanıyorum. Bazen çok büyük ve ağır geliyor bana
Özkanatt
Active Level 4
Galaxy S
Maalesef samsung'da küçük olup düzgün olan telefonlar yok. Fiyattan bağımsız S25 boyutunda çok çok daha iyi cihazlar var. İllaki küçüklük sizin için önemli ise Xioami 17 pro yada Iphone 17 pro'ye bakabilirsiniz. İkisinde Donanım olarak xioami, Yazılım olarak Apple samsungdan daha iyidir😊
Emre_41
Active Level 6
Galaxy S
Hocam Apple'ı hiç sevmiyorum. Xiaomi iyi bir alternatif olabilir ama fiyat performansta ve yazılımda Samsung daha iyi gibi geliyor bana.
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy S
Tabiikide s26. Pro adından vazgeçildi bide geleneksel düzen devam etcek
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Dediğin gibi olursa, tabii ki S26 Pro.
Emre_41
Active Level 6
Galaxy S
Bana da S26 daha iyi olur gibi geliyor. Snapdragon ve Exynos arasında uzun kullanımda ne kadar f ark olur onu bilemiyorum ama
0 Likes
fansema
Active Level 8
Galaxy S
Pro'yu beklemek daha mantıklı