Original topic:

Galaxy S25 mi, Galaxy S26 Pro'mu?

(Topic created on: 10-26-2025 11:12 AM)
85 Views
Emre_41
Active Level 6
Options
Galaxy S
Merhabalar,

Söylentilere göre Samsung Galaxy S25 ve Galaxy S26 Pro arasındaki en büyük farklar; işlemci, kamera ve ekran tarafında olacak gibi.

Bildiğiniz üzere S26 Pro'da (Türkiye pazarında) Exynos 2600 olması kuvvetle muhtemel. Öte yandan S26 Pro'da kamera lenslerinin değişeceği ve ekranın QHD+ çözünürlüğü destekleyeceği de söylentiler arasında. 

Sizce hangi cihaz daha tercih edilebilir bir konumda?
18 Comments
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
E tabiki s26pro ama ben küçük ekranlı telefon kullanmayı sevdiğimden dolayı ve s25 in tasarımı gereği onu seçerdim 😄
Emre_41
Active Level 6
Galaxy S
İki cihaz arasında boyut olarak pek f ark gözükmüyor. S25'in ekranı 6.2 inç, S26 Pro'nun ise 6.27 inç olması bekleniyor.
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
Pro model diyince ben de s25plus yerine artık s26pro diyorlar sandım? İyi de hani düz serinin daha büyük halini de üretiyorlardı
Emre_41
Active Level 6
Galaxy S
Düz modelin adını değiştiriyorlar. Plus modeli yine olacak diye biliyorum
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
Çok saçma be. Düz seriyi neden pro diye tanıtsınlar. Bir şeyin pro olabilmesi için aynı seride prodan daha küçük ya da zayıf bir cihaz olması gerekir. Bence plus yerine pro olacak gibi geliyor bana. Ya da bu pro denen model ayriyeten 4. model olacak. Yani düz s26 durmaya devam eder. S26, s26plus, s26pro ve s26 Ultra çıkar bence
Emre_41
Active Level 6
Galaxy S
Söylentiler bu yönde. Ben de pek anlam veremedim neden pro dediklerine. Belki önceki düz modellere göre kayda değer iyileştirmeler sunmayı planlıyorlardır. O sebeple Pro diyor olabilirler
kereewm
Expert Level 4
Galaxy S
Olabilir belki ama saçma bir gerekçe. Evet belki bir önceki düz modele göre daha gelişmiş olabilir ama zaten telefonun adı değişiyor. S25 ten s26 oluyor. Neden ekstra pro diye ekleme gereği duydular anlamadım. 😊
Emre_41
Active Level 6
Galaxy S
Haklısınız hocam
MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy S
Zaten hazırda S25 varsa S25 ile devam edilmeli bence. Genel olarak çok ciddi bir yükseltme olmaz. Ama S26 Pro'da beklenilen özelliklere göre iyi bir cihaz.