Original topic:

Galaxy S25+ Kılıf Deneyimlerim - Orijinal & Zore Karşılaştırması

(Topic created on: 08-15-2025 09:47 PM)
200 Views
ByCilo
Active Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba arkadaşlar, Galaxy S25+ için aldığım 3 farklı kılıfı sizlerle paylaşmak istedim. Hem görsel olarak hem de kullanım deneyimi açısından kısa bir değerlendirme yapacağım. 

1. Samsung Kindsuid Deri Kılıf (Buz Mavisi) Samsung Türkiye mağazasında 3.499 TL’ye satılan bu kılıfı, Amazon Amerika’dan gümrük + kargo dahil toplamda 1.500 TL’ye aldım. Orijinal ürün, kalite hissi çok yüksek, malzeme gerçekten premium. Telefona tam uyum sağlıyor, özellikle kenar yumuşaklığı ve arka yüzey dokusu başarılı. 

2. Zore Karbon Kaplama Kılıf 700 TL’ye aldım. Sert ama esnek malzeme, elde tutuşu sağlam. Telefonun tasarımını bozmadığı gibi iyi bir koruma sağlıyor. Yan çerçeveler ile tam uyumlu. 

3. Zore Desenli Karbon Kılıf Yine 700 TL fiyatla edindim. Desenli yüzeyi ile elde kaymıyor. Hem şık hem de sade bir görünüm veriyor. Kamera çıkıntısını da koruyan yapısı var. 

Sonuç: Samsung’un kendi kılıfı kalite ve estetik olarak öne çıkıyor ancak fiyat/performans açısından Zore ürünleri de gerçekten tatmin edici. Tüm kılıflar hem uyumlu hem de hissiyat açısından beklentimi karşıladı.

Görselleri aşağıda paylaşıyorum. Sizlerin önerileri varsa duymak isterim. 🙏

image

image

image

image

image

3 Comments
Galaxy S
ilkini baya beğendim ben üçüncününde deseni güzelmiş
hsn0
Active Level 7
Galaxy S
Zore marka kılıfları AliExpress vey Temu de 200 tl ye alınabilir bilginize.
hsn0
Active Level 7
Galaxy S
Kargosu vs 300- 400 arası olur herhalde.