Original topic:

Galaxy S24FE Nisan Güncellemesi Sorunları

(Topic created on: 04-24-2026 01:27 AM)
313 Views
ygtknca
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Cihaza yakın zamanda hard reset ile sıfırlama yaptığım halde bildiğiniz cihaz kasıyor başta aslında ekranda bir titreme ve dalgalanma var sandım ama cihaz gerçekten kasıyo bunu **bleep** ettim menüler arasında geçişte çok hafif belki milisaniyelik takılmalar var ama cihaz genel olarak normalde hızlı olduğu için bu çok rahat hissediliyor bu da insan gözüne titreme veya dalgalanma olarak yansıyor.

Tek yaşayan ben miyim ya

image

5 Comments
Yasin3457
Active Level 5
Galaxy S
Hayır bende de var nisan ayı güncellemesi iyi gelmedi ama çok küçük bir şey bu önemli sorun olan pil çünkü zaten 7-8saat ekran süresi alırken nisan güncellemesi sonrası 3 4 gündür 5-6 saat ekran süresi alıyorum bu durum normal değil bunu nereye şikayet edebiliriz bilmiyorum mayıs ayında acil düzeltilmeli
Yasin3457
Active Level 5
Galaxy S
Artık bildiğimi yapacağım her ay güncelleme yapmamak en mantıklısı gerekirse 2 3 ayda bir güncelleme yapılabilir bu nisan ayı güncellemesi önem gösterilmemiş umarım mayıs güncellemesi 8.5 ile gelir de telefonu Hard reset atacağım böyle olmaz çünkü
0 Likes
ygtknca
Expert Level 1
Galaxy S
Cihazımı 14 Ekim 2024 den beri kullanıyorum daha önce ilk çıktıpında One IU 6.0 mı kaç kullanıyoduk unuttum o gün bu gündür bu cihaz iflah olmadı😂Eski sürümde kalsaydım yine de daha iyiydi ama ister istemez yapıyosun benim pil zayıfladı biraz birde görüntülü konuşma gibi çok yoğun tüketimlerim oluyo ama bu son güncelleme sonrasında berbat oldu yaptığıma pişmanım videoda kasan cihaz mı olur ya **bleep** Subway Surfers da kastı cihaz ya 😂1776986540041.jpg
0 Likes
Yasin3457
Active Level 5
Galaxy S
Benim cihaz daha 6 7 aylık olduğu için nisan ayı güncellemesi o kadar etkili olmamış olabilir sistemi çok yoruyor belli senin cihaz 2 değil 4 yılda olsa kasmamalı normalde ama eninde sonunda 2 yıl sonra yavaştan eski perfomansı kısıyorlar maalesef ama hâla çok güçlü zaten bu cihaz hatalı güncelleme harici hiçbir sorun çıkartamaz sadece pil biraz zayıf kalıyor diğer her şeyi zaten mükemmel
0 Likes
ygtknca
Expert Level 1
Galaxy S
Aynen ama şu an kasıyor maalesef bildiğin Mart güncellemesi gayet iyiydi ya
0 Likes