- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Hepinize selamlar,düz model Galaxy S24 kullanıcılarına sorularım var.
Solved! Go to Solution.
2 Solutions
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-26-2024 11:24 PM in
Galaxy SPil:
İlk 2.5 ay pil performansı çok iyi değil ama normal samsung yeni nesil telefonlaronda adaptif batarya kullnaıyor yani kullanıcının kullanımına göre hendini adapte ediyor ilk 2.5 ay pil lerformans kötü (4.5 saat) aöa sonradan 7 saat altı pek görmessiniz
Başka merak ettiğiniz varsa
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-26-2024 11:37 PM in
Galaxy S--Pil performansı beni şaşırttı günü fazlasıyla çıkarıyor uğraşılsa 1.5 gün rahatlıkla kullanılır. (Yoğun kullanımda bile gün sonu %20-25 arası şarj oluyor. Saat 00.30 gibi )
Ekranı ilk günden itibaren Qhd+da kullanıyorum ve pil açısından çoğu zaman unutturuyor bile.
--Performans kısmına gelirsek exynos 2400 almadan önce baya düşündürdü aslında ancak daha önceden 8gen1 ve 8gen2 kullanmış biri olarak 8gen 1 den pil ve performans açısından baya üstte ve 8gen 1 den bariz az ısınıyor.
8gen2 kısmında ise s23 ve fold 5 kullanmış biri olarak pil açısından beni daha fazla memnun etti. Performans kısmında aşağı yukarı aynı kesinlikle aşağıda değil. Oyun performansı kısmında ise fps sayaç vs kullanan biri değilim günde yarım saat oynayıp çıkarım ve bana aman aman bi **bleep** hissettirmedi (8gen2 ile )
Kesinlikle kötü bir işlemci değil.
--Tasarım kısmında ise yine memnun etti malzeme kalitesi gayet iyi çerçeveleri falan çok hoş duruyor. (Renkler ve zevkler tartışılır mağazadan incelemenizi tavsiye ederim )
--Kamera konusunda kötü yorumlar vardı alırken tereddüt ettirdi ama gün sonu fold 5 ve s23 güzel çekiyordu buda güzel çekiyor.
--Hoparlör ve ses kalitesi de gayet başarılı.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-26-2024 11:24 PM in
Galaxy SPil:
İlk 2.5 ay pil performansı çok iyi değil ama normal samsung yeni nesil telefonlaronda adaptif batarya kullnaıyor yani kullanıcının kullanımına göre hendini adapte ediyor ilk 2.5 ay pil lerformans kötü (4.5 saat) aöa sonradan 7 saat altı pek görmessiniz
Başka merak ettiğiniz varsa
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-26-2024 11:35 PM in
Galaxy SKüçük boyutlu olunca pil konusunda şüphelerim var idi bu yorumunuz rahatlattı:)
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-26-2024 11:37 PM in
Galaxy S--Pil performansı beni şaşırttı günü fazlasıyla çıkarıyor uğraşılsa 1.5 gün rahatlıkla kullanılır. (Yoğun kullanımda bile gün sonu %20-25 arası şarj oluyor. Saat 00.30 gibi )
Ekranı ilk günden itibaren Qhd+da kullanıyorum ve pil açısından çoğu zaman unutturuyor bile.
--Performans kısmına gelirsek exynos 2400 almadan önce baya düşündürdü aslında ancak daha önceden 8gen1 ve 8gen2 kullanmış biri olarak 8gen 1 den pil ve performans açısından baya üstte ve 8gen 1 den bariz az ısınıyor.
8gen2 kısmında ise s23 ve fold 5 kullanmış biri olarak pil açısından beni daha fazla memnun etti. Performans kısmında aşağı yukarı aynı kesinlikle aşağıda değil. Oyun performansı kısmında ise fps sayaç vs kullanan biri değilim günde yarım saat oynayıp çıkarım ve bana aman aman bi **bleep** hissettirmedi (8gen2 ile )
Kesinlikle kötü bir işlemci değil.
--Tasarım kısmında ise yine memnun etti malzeme kalitesi gayet iyi çerçeveleri falan çok hoş duruyor. (Renkler ve zevkler tartışılır mağazadan incelemenizi tavsiye ederim )
--Kamera konusunda kötü yorumlar vardı alırken tereddüt ettirdi ama gün sonu fold 5 ve s23 güzel çekiyordu buda güzel çekiyor.
--Hoparlör ve ses kalitesi de gayet başarılı.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-26-2024 11:40 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-26-2024 11:51 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-26-2024 11:49 PM (Last edited 10-26-2024 11:50 PM ) in
Galaxy STabikide samsung fanboyu değilim.
Kameradaki geçişler fold 5 ve s23 e göre daha yumuşak bir animasyonla geçiyor ancak özellikle düşük ışıkta hala hissettiriyor yani ton farkı az da olsa oluyor.
Kumlu ekran sorununu okumasam kesinlikle farketmezdim ilk hafta da yok gibiydi ancak şuanda sanki psikolojik olarak belkide bazen var gibi geliyor
!! NOT !! = YouTube daki s24 ultra ve plus incelemelerinin bazılarında bariz şekilde kumlu ekran gözüküyordu benim cihaz da düşük parlaklıkda dahi sanki gözükmüyor grimsi tonlarda gözüküyor gibi geldi (Bana denk gelen cihaz bu şekilde bence biraz da şans işi çünkü bariz olanlar var youtube da)
--Genel olarak çok fazla cihaz değiştiren biri olarak memnun kaldığım bir cihaz oldu ve uzun süre kullanmayı düşünüyorum tasarım olarak da arada kaldım ancak hoşuma gitti bu boyutta oval olduğu için ergonomik duruyor ve hafif de(ultraya nazar, ultra nın da tasarımı bence çok hoş bu arada ama ağır ve köşeli oluşu plusa yöneltti) şuan bu saydığım eksiler de benim açımdan çok önemli değil ama nesnellik açısından yazmak gerek sonuçta para verip alıyoruz göz yummamak lazım.
YAZI GERÇEKTEN ÇOK UZUN OLDU. Ancak deneyimlerimi aktarmak istedim. Umarım aldığınız cihazdan memnun olursunuz. İyi akşamlar dilerim..